Denemediğim yöntem kalmadı ilk defa logitech marka mouse kullanıyorum aldığım gibi yükledim logitech g hubı ancak tanımadı mouse u yeniden başlattım aygıt yöneticisiyle 2 saatir uğraşıyorum hala çözemedimHocam önceden Logitech Gaming Software kullandıysanız olabilir. Bende olmuştu bir ara. Kullanmadıysanız bilgisayarı yeniden başlatın. Çözümler bunlar.
Ancak logitechin orjinal sitesine seri numarasını girdiğimde mouseu tanıdı replika mal olsa bile tanıyor mu?İade edin, replika mal.
Tanımıyor, büyük ihtimal fareniz çakma değil, hata olmuş.Denemediğim yöntem kalmadı ilk defa logitech marka mouse kullanıyorum aldığım gibi yükledim logitech g hubı ancak tanımadı mouse u yeniden başlattım aygıt yöneticisiyle 2 saatir uğraşıyorum hala çözemedim
Ancak logitechin orjinal sitesine seri numarasını girdiğimde mouseu tanıdı replika mal olsa bile tanıyor mu?
Logitech G102 G HUB'da görünmüyor
Başlıkta gördüğünüz üzere klavyem görünüyor ama G102 gözükmüyor.www.technopat.net
İade talebi açma kararında bulundum teşekkür ederim ilgi ve alakanız için.Tanımıyor, büyük ihtimal fareniz çakma değil, hata olmuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.