G203 Lightsync, G HUB tarafından tanımıyor

Rageblade

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 gün önce sipariş verdiğim Logitech G203 Lightsync adlı mouse geldi elime ama Logitech G HUB tanımıyor. Driverları güncellemeyi denedim, farklı USB portlarına taktım ama olmuyor :(.

Hocam önceden Logitech Gaming Software kullandıysanız olabilir. Bende olmuştu bir ara. Kullanmadıysanız bilgisayarı yeniden başlatın. Çözümler bunlar.
Denemediğim yöntem kalmadı ilk defa logitech marka mouse kullanıyorum aldığım gibi yükledim logitech g hubı ancak tanımadı mouse u yeniden başlattım aygıt yöneticisiyle 2 saatir uğraşıyorum hala çözemedim
İade edin, replika mal.
Ancak logitechin orjinal sitesine seri numarasını girdiğimde mouseu tanıdı replika mal olsa bile tanıyor mu?

Denemediğim yöntem kalmadı ilk defa logitech marka mouse kullanıyorum aldığım gibi yükledim logitech g hubı ancak tanımadı mouse u yeniden başlattım aygıt yöneticisiyle 2 saatir uğraşıyorum hala çözemedim

Ancak logitechin orjinal sitesine seri numarasını girdiğimde mouseu tanıdı replika mal olsa bile tanıyor mu?
Tanımıyor, büyük ihtimal fareniz çakma değil, hata olmuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı