Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dostlar elimde HyperX PulseFire FPS var. Urunden cok memnunum acikcasi. Fakat artik omrunu doldurdugunu dusunuyorum bu yuzden yeni bir Mouse'a gececegim. G203 HyperX kalitesini yasatir mi sizce bana almaya deger mi?
HyperX kalitesini bilmediğim için kalite yarıştıramam fakat G203 veya diğer adıyla G102 kesinlikle 150-200 TL bütçesinde alınabilecek kaliteli bir mouse. G102 Lightsync modelini yaklaşık 4 aydır kullanıyorum, şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.