G2030T Sistemi Yükseltme

Yusuf ozcelik

Hectopat
Daha fazla  
Bu sistem ile LOL oynuyoruz. Artık görüldüğü üzere baya eskidi.
Minumum düzeyde LOL oynamak için bu PC'ye yapılması gereken nelerdir? Bütçe belirtemiyorum minumum düzeyde şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz nedir?
R7 240, R7 250, GT1030 alınabilir.
R7 240 yeterlidir diye düşünüyorum. Bütçeniz azsa ikinci el alabilirsiniz.

Sisteminizde ekran kartı yok. En düşük tercihiniz R7 240 olsun. Fazlasıyla yeterli gelecektir. 2 GB RAM daha eklenebilir. @MWarfare

r7 240, en az 2gb daha ram ekleyin ve bütçe var ise işlemcinizi yükseltin derim [emoji4][emoji4]

r7 240, en az 2gb daha ram ekleyin ve bütçe var ise işlemcinizi yükseltin derim [emoji4][emoji4]
PC yi yeniden mi toplayalım hocam bütce ile ram ve ekran kartı alabiliyoruz yeterli olurmu FPS düşme sorununa.

O bilgisayara ucuz yollu bir HD 5870 alırsanız işinizi fazlasıyla görecektir. GT 1030 gücünde bir karttır kendisi. Fiyatı 150-200 TL arası. Sisteme 2 GB veya 4 GB RAM almak da faydalı olacaktır. Eğer RAM miktarınızı 8GB yapma şansı var ise HD 5870 ile güncel oyunları belli ayarlarda oynatacak bir bilgisayarınız olmuş olur. Sadece HD 5870 alsanız da LOL, CS GO gibi oyunları rahatça oynayabilirsiniz. Ama tavsiyem RAM takviyesi de yapmanız.

Teşekkür ederim hocam ram 1 slot 4 GB almayı düşünüyorum link atarmısınız. Ekran kartı içinde link istiyorum müsait olduğunuz bir zamanda gerçekten minnettar kalırım. İyi akşamlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…