G20'ye stage 2 yazılım zarar verir mi?

Öncelikle 3.20 ve 5.20 aynı segment arabalar degil o yüzden oradan yola çıkarak karşılaştırmanın mantığını anlamadım.
0-100 demişsin 300 beygir yazılımlı bir 3.20i'nin de 0-100'ü 5.5 saniye zaten.
Ayrıca attığın videoda 5.20i yazılımlı tam olarak nasıl 5.30'a ezilmiş onu da anlayamadım.
Etanollü bir yazılım söz konusu değil. Etanollü kullanman gereken versiyon tamamen farklı zaten o da 45 tsfi'ı 2'ye katlıyor.
Hadi onu da geçtim A4'ü nerede geçiyor demişsin oraya geleyim. 3.20i'nin 300 310 gibi hızlara ulastığı yerde A4'ün 265'de limitörü var. Onu kaldırsanız birde üstüne yazılım atsanız bile hala top speed olarak 3.20i daha iyi.
Ayrıca zaten konu stok 45 TSFİ vs yazılımlı 3.20i olduğu için bunları karşılaştırıyorum ve 45 TSFİ'ın yazılımlı versiyonundan bahsetmiyorum.

Hocam anlamadınız sanırım bakın daha açık anlatacağım. Öncelikle halihazırda 320 ve A4 45 TFSI Roll'u olmadığı için elimizdeki verilerle kendi kulvarlarında yarıştırılmış A6 45 TFSI ve 530 rollunu attım. Şimdi diyorsunuz ki yazılımlı 320 0-100 5.5sn ama pistte öyle sonuçlar olmadığını net belirteyim ve videoyu nasıl izlediniz bilmiyorum ama yazılımlı yani stage 1 soft yazılımlı sizin övdüğünüz 280 beygir e segmentteki arabada bakın burada 5 serisi ile A6 karşılaştırmanın bir önemi yok çünkü A4 ve BMW 3'e geçince hiçbir şey değişmeyecek motorlar aynı sadece değişen ağırlıkları hakeza yazılımlı halide öyle ondan mütevellit diyorum ki 280 beygir yazılımlı bir 520 daha stock 530 XDrive'ı geçemiyor nasıl A6'yı geçsin? A6 zaten 530 XDrive'yı sizin etonollü vs A6 yarışındaki gibi ezerek yeniyor. Buradan çıkarılan sonuç nedir? A4 45 TFSI 320 soft yazılımlı stage 1'i çok basit şekilde eze eze geçer. Hatta stage 2'yi bile geçebilir. Ki alacak arkadaşa attığım videoda izlerseniz launch Control ile stock 5.2sn alındığını görebilirsiniz pistte fabrikasyon ve verilen bilgiler işe yaramaz DSG diye bir gerçek var BMW'nin kralı gelebilir

Bakın bakalım adamların en son attığı yazılımlı 520 vs A6 45TFSI yarışının yorumlarında ne buldum... Tam bir BMW fanboyu YT kanalı gerçekten launch olmadan yarış yapıyor bir de videoyu atıyor gerçekten utanılası bir şey. Remapsden paralar yatmış hahaha şunları kuzey marmaraya çağırıp bi tokatlamak lazımda neyse..

Dosya Ekleri

• bmw.PNG
    41,7 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Remaps'i savunmuyorum da önermiyorum da.
Yazılım yaptırcaksan da RSA'dan bakabilirsin kardeşim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…