G213 alınır mı?

TalhaT

Hectopat
Merhaba. Şu anda Red Switch mekanik klavyeye sahibim. Mekanik klavyeler arasında en az ses çıkaranlardan olan Red Switch'in sesi bile beni rahatsız ediyor. Klavye sesinden hoşlanmıyorum. Suya karşı dayanıklı olmasıyla beni daha çok kendine çeken Logitech G213 almayı düşünüyorum fakat bu klavye mekanik değil. Ses seviyesi istediğim gibi, mekanik klavyeler gibi sesli bir klavye değil fakat hız konusunda endişem var. Sizce performans tarafında çok bir fark olur mu? Rekabetçi oyunlar oynamaktayım. G513 mekanik olanını da düşündüm fakat piyasada olan G513'lerin neredeyse hepsi mavi Switch'li. O sese kesinlikle katlanamam. Bana öneriniz nedir? Ne yapmalıyım?

Sesini denediniz mi bilmiyorum ama mekanik klavye kadar olmasa da mebran klavyelere göre sesli bir klavye g213. yaklaşık 1 senedir G213 kullanıyorum, ilk başta herkese önersem de şimdi parmaklarımı ağrıttığını düşüyorum. Parmaklarım hep ağrıyordu ama klavye yüzünden olduğunu düşünmüyordum. Arkadaşların, tuşları çok yüksek bu yüzden konforsuz söylemlerinden sonra klavye yüzünden ağrıttığını düşündüm. Bunun dışında oldukça iyi bir klavye.

Oyunları profesyonel olarak oynamıyorsanız çok fark edeceğini düşünmüyorum. Şu an klavye alacak olsam G213 yerine kesinlikle Razer Cynosa V2 alırdım. Fiyat olarak aynılar. Birkaç ay önce arkadaşıma aldık ve G213'den çok çok daha iyi. En önemli artısı tuşlarının G213 gibi yüksek olmaması. Aydınlatmaya önem veriyorsanız zaten Razer... Bu arada yanlış hatırlamıyorsam arkadaşımda WASD tuşları silinmeye başlamıştı. G213'de herhangi bir silinme yok, zaten tuşlar baskı değil. Ama bir ay önce sol CTRL tuşum durduk yere bozuldu onu da belirteyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı