G213 alınır mı?

Katılım
1 Ocak 2019
Mesajlar
41
Evet arkadaşlar bu klavyeyi almak istiyorum çünkü odamın 2 tarafında da yatak odası var ve mekanik klavye çok ses çıkartıyor. Bu yuzden bu klavyeyi almaya karar verdim sizce nasıl? Kullananlar yorum yapabilir mi? Ya da 300 TL'ye ses çıkartmayan mekanik klavye öneriniz var mıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sesi en az olan mekanik klavye bildiğim kadarıyla kahverengi anahtar olan klavyeler, mavi zaten en çok ses çıkaranı.

G213 iyi klavyedir fakat ses için geçilmez bence(G213 sahibiyim), mekanik değil ve sesinin az olduğuda söylenemez, hızlı yazıyorsan ve basıyorsan yine ses yapıyor.

Kahverengi anahtar yine ses yapıyor ama kafa yırtmadan hani rahatsız etmez.
 
300 lira G213 için bence çok fazla. Tamam RGB multimedya tuşları, su geçirmezlik ve bilek dayaması var ama sonuçta mebran klavye. Bana birazda tuşları sanki sert gibi gelmişti. Tercih yine sizin. Şöyle 220 lira falan olsa alınır aslında ya.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı