berk baran kanca Centipat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #1 Selamünaleyküm, G213 prodgy aldım ışıkların hıcbırı yanmadan bir tuşa basınca o tuştan yan taraflara dalgalanma ayarını yapamadım. Yardımcı olur musunuz?
Selamünaleyküm, G213 prodgy aldım ışıkların hıcbırı yanmadan bir tuşa basınca o tuştan yan taraflara dalgalanma ayarını yapamadım. Yardımcı olur musunuz?
BrawnyAkif Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #2 Işık tuşu ve 1'den 5'e kadar olan sayılara aynı anda basarsanız her biri bir ışık modu.
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 17 Temmuz 2022 #3 5 bölgeli aydınlatmaya sahip olduğu için bahsettiğin gibi bir efekte sahip değil.
Jisoo Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 115 Çözümler 1 17 Temmuz 2022 #4 Logitech G HUB indirirseniz ışıklandırmayı özelleştirebilirsiniz. Öyle aman aman bir özelleştirme olmasa da hiç yoktan iyidir. Güle güle kullanın.
Logitech G HUB indirirseniz ışıklandırmayı özelleştirebilirsiniz. Öyle aman aman bir özelleştirme olmasa da hiç yoktan iyidir. Güle güle kullanın.
berk baran kanca Centipat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #5 KuoNN dedi: 5 bölgeli aydınlatmaya sahip olduğu için bahsettiğin gibi bir efekte sahip değil. Genişletmek için tıkla... Kanka ben internet kafede yapıyordum başka modelı var mı G213'ün o yüzden aldım zaten bu klavyeyi
KuoNN dedi: 5 bölgeli aydınlatmaya sahip olduğu için bahsettiğin gibi bir efekte sahip değil. Genişletmek için tıkla... Kanka ben internet kafede yapıyordum başka modelı var mı G213'ün o yüzden aldım zaten bu klavyeyi
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 18 Temmuz 2022 #6 G Pro ve G512 modelinde olabilir. Net bir fikrim yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
G Pro ve G512 modelinde olabilir. Net bir fikrim yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et