G213 vs Cynosa V2

Bende çok uzun bir süre laptop kullandım o hafif tuş basımı ve sesini bilirim. Bu klavyede çok az daha fazlası var ama sesli bir klavye değil. Tuş basımı da kaba hissettirmiyor, gayet güzel.

Bende çok uzun bir süre laptop kullandım o hafif tuş basımı ve sesini bilirim. Bu klavyede çok az daha fazlası var ama sesli bir klavye değil. Tuş basımı da kaba hissettirmiyor, gayet güzel.
Tekrardan teşekkürler aradığım yorum buydu

Ben de hyperx alloy core'a karar verdim. Bir membrana bu kadar para vermek istemezdim ama sessiz ve uzun diğer membranlara oranlara daha uzun ömürlü olacağını düşünerek almak istedim. Sen de istersen bir göz at, belki fikrini etkiler.

teşekkürler hocam. Razer'ı aldım. Dün elime ulaştı. Şu an gayet memnunum. HyperX de güzel duruyor ama fiyatı biraz fazla gibi geldi Razer'a göre. Mekanik deneyimim olmadı ama membranın da gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Bu fiyatlara kaliteli bir mekanik alamazdım ama kaliteli bir membran aldım. Bu yönden bakınca mantıklı membran klavye

Aralarında 100 lira fark var. Ayriyetten 6 ay sonra da tuşları silinmeye başlıyacak. Yine de hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…