G213 vs HyperX Alloy Core

Bütçe
1500

ghostsniper26

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Zotac GTX 1060 6gb AMP! Edition
Ryzen 5 2600
2X8 3000Mhz ram
Asus B350M-A
Merhabalar bütçem ortalama olarak ucu ucuna 1500 civarı ve uzun yıllar süren açlıktan sonra multimedya tuşlu ve %100 olan bir klavye istiyorum. çok mekanik delisi bir insan değilim bu yüzden sessiz olabilecek membranlara da okeyim. Hyperx Alloy Core genel olarak daha iyi gibi geldi fakat emin olamadım çünkü "kronik sorunlu" g213 sözünü duymayalı epey oldu ve çözdüler tarzında birkaç yorum gördüm. Ayrıca 2023 başlarından beri adam akıllı bir karşılaştırma göremedim. daha iyi olarak önerebileceğiniz bir klavye var mı? yoksa bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz.

Allloy Core al. Şu an bu yazıyı o klavye ile yazıyorum aşırı iyi. Zamanında 500 TL'ye almıştım aşırı F/P. Membrane ama olsun aşırı güçlü ve uzun süre götürür sizi. Su geçirmeme gibi özellikler eklenince süper oluyor. Renk içindeklavyenin butuno var driver gerek aşırı kolay her şey Alloy Core al rahat et

Asus TUF K1 diye bir klavye daha buldum kötü görünmüyor sizce nasildir diğer 2 sine kıyasla? ve %100 bir klavye istiyorum teşekkürler 60 veya 80 almayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…