Teşekkür ederim ama Mayıs sonlarına doğru almayı düşünüyorum. Genellikle oyunlarda (CS:GO vb) ses kasmak için ve arkadaşlarımla konuşmak için alacağım. O zaman G230 almak daha mı mantıklı ?İkisi de elimde mevcut. Aralarında 7.1 surround ses dışında hiç bir fark yok. Ayrıca Logitech G230 satıyorum. İlgilenirsen 150TL.
G 430 7.1 değil. Sanal 7.1.Fps oyunlarında 7.1 in farkı çok fazla. Kullanmadan bilemezsin ancak bir kere kullandıktan sonra da normal kulaklıklar çok kötüymüş gibi gelecektir.
Fps oyunlarında da çok bir faydası yok. Hatta kendi fikrimce zararı var. Ben sevmedim.G 430 7.1 değil. Sanal 7.1.
Kullananlar da oyunlarda sanal 7.1'in bir faydasını görmediğini söylüyorlar.Fps oyunlarında da çok bir faydası yok. Hatta kendi fikrimce zararı var. Ben sevmedim.
Bende hem G230 var hem G430 renk hariç farkları yok desem yeridir.Kullananlar da oyunlarda sanal 7.1'in bir faydasını görmediğini söylüyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.