G230 kablosu koptu

hotblood

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. G230'um sıkıntısız calisiyor fakat gecen gun baktim yipranma olmus kablonun ortasinda jakla ses acma kapama kisminin orada sag hoperlorden ses gelmemeye basladi. Ondan sonra, kabloyla oynadim duzelmedi bende kesip tekrar baglayayim dedim cunku etrafi iple kapli icindeki kablo kucuk kesmeden yapamiyorsunuz. Kestim makas yardimiyla 3 tane kablo cikti. Beyaz kirmizi siyah ustlerinde teller vardi kablolarin.

Koruma amacli sanirim elektrikle alakasi yok sanirim onlari ayirdim sonra kablolarin plastiklerini siyirip bagladim ince baya inceydi kablolar, zor bagladim hepsini baglanmadi gereken yere bagladim fakat kulaklik calismadi. Bi arkadas kablolari baglayip lehim yapman gerek dedi sizce sorun nedir ? İnsallah kulaklik gg olmamistir.

Dosya Ekleri

• IMG-20160830-WA0017.jpeg
    IMG-20160830-WA0017.jpeg
    833,3 KB · Görüntüleme: 300
Son düzenleyen: Moderatör:
Kabloları çakmakla yaktınız sanırım. Öyle yapmadıysanız bile maket bıçağıyla kabloyu fazla yıpratmadan üzerinde kalmış olan ince tabakayı temizlemeyi deneyebilirsiniz. Çok kıl bir işlemdir kulaklık tamiri. Evde yapmaya çalıştıklarımın yarıdan fazlası çöpe gitti maalesef. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı