N Nuri E ren Kilopat Katılım 26 Mayıs 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2017 #1 G230 kulaklığımın mikrofonu sabitlenmiyor hep aşağı düşüyor. Düzeltilebilir mi (herhangi bir çatlak veya kırık yok)? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2017
G230 kulaklığımın mikrofonu sabitlenmiyor hep aşağı düşüyor. Düzeltilebilir mi (herhangi bir çatlak veya kırık yok)?
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 13 Şubat 2017 #2 Nuri E ren dedi: G230 kulaklığımın mikrofonu sabitlenmiyor hep aşağı düşüyor. Düzeltilebilir mi (herhangi bir çatlak veya kırık yok)? Genişletmek için tıkla... Gevşemiştir uzun zamandır kullanıyorsun dur bi sabitlemeye çalış olmazsa bantla yada garantisi bitmediyse garantiye var.
Nuri E ren dedi: G230 kulaklığımın mikrofonu sabitlenmiyor hep aşağı düşüyor. Düzeltilebilir mi (herhangi bir çatlak veya kırık yok)? Genişletmek için tıkla... Gevşemiştir uzun zamandır kullanıyorsun dur bi sabitlemeye çalış olmazsa bantla yada garantisi bitmediyse garantiye var.
N Nuri E ren Kilopat Katılım 26 Mayıs 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2017 #3 Silinen üye dedi: Gevşemiştir uzun zamandır kullanıyorsun dur bi sabitlemeye çalış olmazsa bantla yada garantisi bitmediyse garantiye var. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır kullanmıyorum 1 ay oldu. Garantisi var. Belki götürebilirim.
Silinen üye dedi: Gevşemiştir uzun zamandır kullanıyorsun dur bi sabitlemeye çalış olmazsa bantla yada garantisi bitmediyse garantiye var. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır kullanmıyorum 1 ay oldu. Garantisi var. Belki götürebilirim.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 14 Şubat 2017 #4 Nuri E ren dedi: Uzun zamandır kullanmıyorum 1 ay oldu. Garantisi var. Belki götürebilirim. Genişletmek için tıkla... Ozaman götür sorun çözülür yöneticiler konu kilitlensin yardımcı olduysak bir begeniyi çok görmeyelim.
Nuri E ren dedi: Uzun zamandır kullanmıyorum 1 ay oldu. Garantisi var. Belki götürebilirim. Genişletmek için tıkla... Ozaman götür sorun çözülür yöneticiler konu kilitlensin yardımcı olduysak bir begeniyi çok görmeyelim.