Çözüldü G230 Ses Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TRHellForce

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhaba panpalar, G230 kulaklığımdan ses geliyor gözüküyor ama ses gelmiyor ! SS'de görüğünüz gibi youtebe'dan müzik açtım ses geliyor gözüküyor ama gelmiyor. Şimdiden teşekkürler : ) Bu sorun anakartın (kasanın arkasındaki) Jak girişlerine takdığımda oluyor. Kasanın ön paneldeki Jak girişlerine taktığımda ses aldım ama malesef ön paneldeki kulaklık girişi bozuk baya bir uğraşmam gerekiyor. Anakart modeli Asus-H81-MPlus. Bu arada kulaklıkta sorun yok. Daha bu gün aldım. Telefonda gayet iyi çalışıyor

Çözüm
Sorunu çözdüm sağ olun konu kilit. Çözüm: Ses ayarlarına girin, mevcut aygıtı headphone yerine hoparlör olarak seçin. Kulaklıktan ses geliyor. Buradan beni banlayıp cevap verememi sağlayan moderatör arkadaşı öpüyorum.
Bence onun arka jaklarla ilgisi yok . Şöyleki senin Realtek HD audio
yöneticisini açman lazım. Orda biraz ayar yapıp sonrada resimdeki yerden birkaç ayarlama yapman gerekiyor.

Bu benim kasanın önünden taktığım zaman ki ayarlar .

Kasanın arkası için ses aygıtları bölümünde bulunan yerlerin özelliklerine bakman lazım. Arka jak için şöyle yazar 'Arka panel dijital jak vs.'

Dosya Ekleri

• ad.jpg
    250,5 KB · Görüntüleme: 810
Sorunu çözdüm sağ olun konu kilit. Çözüm: Ses ayarlarına girin, mevcut aygıtı headphone yerine hoparlör olarak seçin. Kulaklıktan ses geliyor. Buradan beni banlayıp cevap verememi sağlayan moderatör arkadaşı öpüyorum.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…