G230 vs G430

Delibo74

Hectopat
Katılım
9 Kasım 2014
Mesajlar
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar G230+Asus Xonar U3 Ses Kartı mı Aliyim Yoksa G430 mu Aliyim? Hangisi daha iyidir, yardım ederseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbiri, Logitech kulaklıkların genel kullanım süresi 6 ayı geçmediğinden tavsiye etmiyorum. GameCom 780 çok daha uygun bir seçenek.
İnsanları yanlış bilgilendirmenizi istemem, Logitech H150 kulaklığımı 1 yıl kullandım ve g230'a geçtiğim için kenara koydum ve hala taş gibi kulaklık hiçbir sorunu yok. G230 unda beni 2 yıl veya daha fazla götürüceğine eminim. Ve eğer bir problem çıksa bile ülke içi garanti dışında logitech kendi ürünlerine 3 yıl(g230 için) uluslararası garanti veriyor ve eğer sorun ülkenizde hallolmuyorsa hollandadan ücretsiz kargoyla bir şekilde hallediyorlar. Bu yorumu hangi ürünleri ve nasıl bir olay üzerine yaptınız bilmiyorum fakat bugüne kadar kullandığım hiçbir logitech ürününün ömrü 6 ay olmadı.
 
Bende de aslında şuan h150 kulaklık var bende alalı 6 ay olmuştu kablodan olsa gerek küçük bi cızırtılanma oluyor ve sesler gidebiliyor ama kulaktan kayıp gitmesi ve kafaya oturmaması yüzünden bir oyuncu kulaklığı almaya karar verdim.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı