G230'dan HyperX Cloud 2'ye geçmek

Alptuğ Salman

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar az önce farklı bir konu açmıştım, Razer Kraken almayı düşünüyordum ama ani bir değişiklik yaparak HyperX Cloud 2 siparişi verdim 390 TL'den.
Sizce yanlış mı yaptım?
G230'dan hiç memnun değildim. Konfor açısından bir problemim yoktu 9-10 saat çıkarmadığım oluyordu ve hiçbir sorun yaşamıyordum fakat Arma3 gibi oyunlarda ses problemi yaşıyordum.
Örneğin adam arkamdaki dağdan ateş ettiğinde sesler karışıyor ben adamı başka bir taraftan ateş ediyor sanıyordum.
Bu HyperX ile bu sorunu yaşamam heralde arkadaşlar?

HyperX Cloud ve HyperX Cloud 2 arasındaki tek fark 7.1 + HyperX Cloud'tan çıkan malzemeler ve kablo uzunluğu ne yazık ki 2'de mevcut değil. Sadece 7.1 için o kadar para farkını umursamam derseniz siz bilirsiniz ama şahsi görüşüm tek 7.1 için o kadar fazla para verilmez.

HyperX Cloud ve HyperX Cloud 2 arasındaki tek fark 7.1 + HyperX Cloud'tan çıkan malzemeler ve kablo uzunluğu ne yazık ki 2'de mevcut değil. Sadece 7.1 için o kadar para farkını umursamam derseniz siz bilirsiniz ama şahsi görüşüm tek 7.1 için o kadar fazla para verilmez.

Valla ses kalitesi daha iyidir diye 7.1 aldım. Üsttede belirttim g230 ses kalitesinden hiç memnun değildim. Oyunlarda çok şaşırtıyordu beni.

HyperX Cloud Core kullanıyorum ben böyle kaliteli bir kulaklık kullanmamıştım gerçekten beni tatmin etti. Öncesinde SteelSeries Siberia V2 kullanmaktaydım çok rahatsız ve seside pek iyi değildi. Cloud Core'da böyle sorunlar yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı