Millet 4000 bandında monitör sorunca herkes bütçe yükselt o bütçede sorunsuz monitör yok tarzı cümleler kuruyor. G241'in benim bilmediğim bir sorunu mu var? Kendim bir sorununu göremedim. Fakat forumda kimsenin önerdiğini uzun zamandır görmedim.
En ucuz MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.248,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Millet 4000 bandında monitör sorunca herkes bütçe yükselt o bütçede sorunsuz monitör yok tarzı cümleler kuruyor. G241'in benim bilmediğim bir sorunu mu var? Kendim bir sorununu göremedim. Fakat forumda kimsenin önerdiğini uzun zamandır görmedim.
En ucuz MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.248,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Forumda bu her konunun altına sorunlu sorunsuz monitörlere alınmaz yazan kitlenin mesajlara takılırsan zaten hiçbir monitörü alamazsın, monitör piyasası da bunun bir sebebi. Her zaman derim bir monitör alacaksan forumlar dahil Rtrings gibi siteler ve her türlü kaynağı inceleyeceksin diye. Tabii bir monitörün sorunlu olmaması onun alınması için yeterli bir nedende olmayabiliyor bazen. Genelde monitör önerilirken sorunlu olup olmamasının yanı sıra sRGB renk gamutu ve Adobe RGB gibi renk gamutlarına ve kontrast oranlarına hatta standlarına bile bakılıyor. Eğer bütçesine göre bu özellikler düşükse alınmaz etiketini yapıştırırlar geçerler. O bütçede ASUS VP249QGR var diye genelde bu monitör çok konuşulmuyor bile zaten.
Bu kanal senin monitörü önermiş mesela. Böyle bir kanal bu kadar detaylı inceleme yapmışken ve öneriyorken açıkçası böyle mesajlara takılmamanız lazım.