Selam. Bu 2 monitör arasında çok fazla konu var ama yine de tam karar veremediğimden konu açmak istedim. Dell almayı düşünüyordum fakat Gigabyte olanı görünce düşünmeye başladım. Siz bu iki monitör arasından hangisini ve neden önerirsiniz? En çok korktuğum durum ghostingtir. Gigabyte için daha fazla para vermeye değer mi yoksa Dell mi alayım?
Kanka profesyonel oyuncu olmak için LoL oynuyorum. Ama renklerinde güzel görünmesini istediğim için IPS panel almak istiyorum. Çok fazla FPS oyunu oynamıyorum.
Ben g24f-2 kullanıyorum. Ghosting, death pixel sorunu çok çıkıyor demişlerdi ama ben de hiçbiri çıkmadı. Çok memnunum gerçekten görüntü kalitesi harika, çok canlı.180hz de kullanabilirsiniz. Genel olarak tepkime süresinin çok önemli olduğu cs go, valorant vs pro olarak oynamıyorsanız gigabyte her türlü en iyi monitörlerden. Tek eksiği bana tepkime süresi fazla gibi geldi, ya da benim tepkime sürem sıkıntı . Zaten bu oyunları oynuyorsanız IPS yerine tn 240hz 0.5ms monitörlerden almak lazım ki bence değmez.
Özet: Gigabyte ölü pixel vs çıkmazsa kendi kulvarında rakipsiz, özellikle renkler açısından çok canlı.
Hocam Gigabyte daha iyi ama LoL için fark vermeye değer mi Gigabyte'da OC yapılıyor SS IPS panel var isterseniz alabilirsiniz öyle çok fark yok. Tabii SS IPS ne kadar iş yapar bilemiyorum.