G2422HS vs G24F-2

İki monitörüde birebir kullanma imkanım oldu. Daha önce kullandığım Samsung monitörümü satıp G24F-2 almıştım. Ölü piksel çıktı, iade ettim. Bu iade sürecinde dolu dolu 6 gün kullandım ve kaliteli bir model olduğunu teyit edebilirim. Şuanda da sabit olarak G2422HS kullanıyorum. Alalı 2 ay civarı olmuştur. 3600’e almıştım ama tabii zam yemiş. Şuan stokta da görünmüyor. Yerinde olsam G2422HS alırdım servisi Gigabyte’a göre daha iyi olduğundan dolayı. Gigabyte’ın servisi bence cidden berbat hizmet sunuyor. İki monitörde birbirine benzer kalitedeler.

G24F-2 kullanıyorum monitörün tek eksisi ışık sızması var ve 4K kullanılıyor.

Dell G2422HS kullanıyor. Valorant, Cyberpunk 2077, Ranch sim, Minecraft, Tomb raider 3 oynuyorum gayet zevk verici. Hele ki ben gibi yıllardır 60 hz laptopta çalışma yapan biriyseniz kesinlikle memnun kalacaksınız. Pivot özelliği de çok iyi. Aşağı yukarı ve ileri geri doğru hareket edebiliyor. Alalı 2 hafta oldu.

Hocam monitörde ışık sızması, ölü piksel, ghosting gibi sorunlar şans işi, kiminde çıkıyor, kiminde çıkmıyor. Şuan Dell 4200 TL, Gigabyte ise 4600 TL. Bence Gigabyte’ın SS IPS olması, 180 hz olması, renk kalitesi gibi artıları aradaki 400 TL‘ye değer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı