G24F-2 görev çubuğunda çizgiler oluyor

Satın aldığınızdaki fiyatı mı geri aldınız yoksa güncel fiyatı ne kadarsa o kadar mı verdiler?

Ne alırsan al satın aldığında faturada yazan fiyatı iade ederler eğer ellerinde yoksa aynı ürün muadilini isteme hakkın var para iadesi kabul etmeyebilirsin.

Faturada yazan tutarı iade aldım. Üstüne 300 TL ekleyip AOC 24G4X monitor satın aldım. Muadil bir ürün de isteyebilirdim ama uğraşmak istemedim açıkçası.

Faturada yazan tutarı iade aldım. Üstüne 300 TL ekleyip AOC 24G4X monitor satın aldım. Muadil bir ürün de isteyebilirdim ama uğraşmak istemedim açıkçası.
benim monitöre benziyor, memnun musun?

Hocam aynı sorunu 3 gündür yaşamaya başladım yılbaşında almıştım monitörü burdaysanız durumu ne oldu monitörün ?

Hocam aynı sorunu 3 gündür yaşamaya başladım yılbaşında almıştım monitörü burdaysanız durumu ne oldu monitörün ?
knk benim çizgiler çıkmaya ve artmaya devam ediyor garantiye yollamaya üşeniyom

Dün gece çizgiler arttığı için bugün point servise verdim servisten bilgi geldikçe aktaracağım.
kanka ben çoktan yolladım. Servispointe kargo koduyla bedava yolladım. 1 günde tamir edip diğer gün yolladılar. Ekranda bi kısımda hafif leke gibi bir şey var (ölü piksel değil) ve rahatsız etmiyor ben memnun kaldım.

1 gün vay be... Ben ASUS'a yolladım 2 ay boyunca yedek parça beklettiler, en sonunda parçanın geleceği yok deyip 2 yıl önceki fiyattan para iadesi aldım. Üzerine biraz daha koyup başka monitör aldım. Bu süreçte 2 ay boyunca ödünç laptop kullandım. Tam bir rezillikti.

ben de böyle bi durum yaşamaktan korktuğum için iyice araştırmıştım ve gigabyte'a yollamak istemiyordum. Yeni pc aldığım zaman eskisini sattığımda boş durmiyim diye yollamıştım servispointe baya iyilermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…