Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #1 IPS panelleri ışık sızması bulunduğunu biliyorum fakat sizce normal mi bu yoksa fazla mı? Normalde bu kadar beyaz gözükmüyor tabii kameradan olmuş.
IPS panelleri ışık sızması bulunduğunu biliyorum fakat sizce normal mi bu yoksa fazla mı? Normalde bu kadar beyaz gözükmüyor tabii kameradan olmuş.
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.406 Çözümler 11 21 Ağustos 2023 #2 Kameraya böyle gözüküyorlar diye biliyorum. Takma kafana o yüzden.
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 21 Ağustos 2023 #3 Ar0x dedi: IPS panelleri ışık sızması bulunduğunu biliyorum fakat sizce normal mi bu yoksa fazla mı? Normalde bu kadar beyaz gözükmüyor tabii kameradan olmuş. Eki Görüntüle 1911118 Genişletmek için tıkla... Bu biraz fazla sanki. Böyle ise siyah göremezsiniz ki.
Ar0x dedi: IPS panelleri ışık sızması bulunduğunu biliyorum fakat sizce normal mi bu yoksa fazla mı? Normalde bu kadar beyaz gözükmüyor tabii kameradan olmuş. Eki Görüntüle 1911118 Genişletmek için tıkla... Bu biraz fazla sanki. Böyle ise siyah göremezsiniz ki.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 21 Ağustos 2023 #4 OnlyX dedi: Bu biraz fazla sanki. Böyle ise siyah göremezsiniz ki. Genişletmek için tıkla... Kameradan dolayı öyle görünür. Profesyonel kamerayla çekmediğiniz sürece bir şey diyemeyiz.
OnlyX dedi: Bu biraz fazla sanki. Böyle ise siyah göremezsiniz ki. Genişletmek için tıkla... Kameradan dolayı öyle görünür. Profesyonel kamerayla çekmediğiniz sürece bir şey diyemeyiz.
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #5 Kamera ayarı yaptım. Normalde böyle gözüküyor gibi: OnlyX dedi: Bu biraz fazla sanki. Böyle ise siyah göremezsiniz ki. Genişletmek için tıkla... k4moncik dedi: Kameraya böyle gözüküyorlar diye biliyorum. Takma kafana o yüzden. Genişletmek için tıkla...
Kamera ayarı yaptım. Normalde böyle gözüküyor gibi: OnlyX dedi: Bu biraz fazla sanki. Böyle ise siyah göremezsiniz ki. Genişletmek için tıkla... k4moncik dedi: Kameraya böyle gözüküyorlar diye biliyorum. Takma kafana o yüzden. Genişletmek için tıkla...
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 21 Ağustos 2023 #6 Ar0x dedi: Kamera ayarı yaptım. Normalde böyle gözüküyor gibi: Eki Görüntüle 1911125 Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok çoğu IPS panel böyle zaten.
Ar0x dedi: Kamera ayarı yaptım. Normalde böyle gözüküyor gibi: Eki Görüntüle 1911125 Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok çoğu IPS panel böyle zaten.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 21 Ağustos 2023 #7 Ar0x dedi: Kamera ayarı yaptım. Normalde böyle gözüküyor gibi: Eki Görüntüle 1911125 Genişletmek için tıkla... Eğer gözünüzle de böyle gözüküyorsa normal.
Ar0x dedi: Kamera ayarı yaptım. Normalde böyle gözüküyor gibi: Eki Görüntüle 1911125 Genişletmek için tıkla... Eğer gözünüzle de böyle gözüküyorsa normal.