G24F-2 iyi bir seçenek mi?

Bütçe
3500-5000
Ölü piksel sorununda hemen iade aldıklarını görmüştüm yorumlarda o yüzden pek kafama takmadım. G24F in çok sorun barındırdığı ama G24F-2 de bu sorunları çözdüklerini okumuştum. O zaman MSI G2412 Tercihi mi daha mantıklı olur yoksa ASUS'un monitörü mü?
G2412.

Alacağım bilgisayarın da RX 6700 ryzen 5 5600 olduğunu belirteyim. Ghosting sorunları için sanırım ekran kartının bir önemi olduğunu hatırlıyorum, bundan dolayı belirtmek istedim.

Ölü piksel sorununda hemen iade aldıklarını görmüştüm yorumlarda o yüzden pek kafama takmadım. G24F in çok sorun barındırdığı ama G24F-2 de bu sorunları çözdüklerini okumuştum. O zaman MSI G2412 Tercihi mi daha mantıklı olur yoksa ASUS'un monitörü mü?
Düşük bütçede VP249QGR de iyi bir seçenek ama 5 bin verebilecek bütçeniz varsa kesinlikle G2412.

Hayır alakası yok.
Kaça alacaksınız bir de nereden alacaksınız.

Power Boost markasına güvenmediğimden kaynaklı Kasayı Thermaltake yapacağım. İşlemciyi de R5 5600 , bu şekilde 18 500 ediyor. 19 bine R5 5600 8 GB 4060'lı sistem de var ancak ben RX 6700U tercih ettim fikrinizi de alabilirim bu konuda

Düşük bütçede VP249QGR de iyi bir seçenek ama 5 bin verebilecek bütçeniz varsa kesinlikle G2412.
Daha iyi bir seçenek ise ekstaradan 500 tl verebilirim hocam teşekkür ederim.

G24F-2'de HDR var ama olmasa da olur. Renkleri daha güzel yapmak bir yana iyice bozuyor. Sadece doygunluk vererek bile daha güzel görüntü yakalayabiliyorsunuz.

Mantıklı değil derken bunu kasttetim zaten.

MSI daha mantıklı yükseklik ayarına ihtiyacınız yoksa.

OSD menüsünde renk ayarı için çok bir şey yok ve nasıl desem, ters gibi sanki. Düzgün renk ayarı yapamadım.

Alternatifi derken G2412'den bahsediyorum zaten. Fiyat olarak bakarsak VP249QGR çok daha mantıklı.
Ek olarak bende de ölü piksel yok, ama hala ölü piksel oranı yüksek. Şansa bağlı.

Rory hocam yardımcı olmuştur diye düşünmüştüm 😉

Mantıklı değil derken bunu kasttetim zaten.

MSI daha mantıklı yükseklik ayarına ihtiyacınız yoksa.

Rory hocam yardımcı olmuştur diye düşünmüştüm 😉
Rory hocam ile yapamadık zaten :) Kendisinin de GIGABYTE'a selamı var bu yüzden. Kafama az vurmadı sırf bunun için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı