G24F-2 iyi bir seçenek mi?

Bütçe
3500-5000
Ben olsam G2412 alırım.

Alacağım bilgisayarın da RX 6700 ryzen 5 5600 olduğunu belirteyim. Ghosting sorunları için sanırım ekran kartının bir önemi olduğunu hatırlıyorum, bundan dolayı belirtmek istedim.

Alacağım bilgisayarın da RX 6700 Ryzen 5 5600 olduğunu belirteyim. Ghosting sorunları için sanırım ekran kartının bir önemi olduğunu hatırlıyorum, bundan dolayı belirtmek istedim.

Hayır alakası yok.
Kaça alacaksınız bir de nereden alacaksınız.

Düşük bütçede VP249QGR de iyi bir seçenek ama 5 bin verebilecek bütçeniz varsa kesinlikle G2412.

Hayır alakası yok.
Kaça alacaksınız bir de nereden alacaksınız.

Power Boost markasına güvenmediğimden kaynaklı Kasayı Thermaltake yapacağım. İşlemciyi de R5 5600 , bu şekilde 18 500 ediyor. 19 bine R5 5600 8 GB 4060'lı sistem de var ancak ben RX 6700U tercih ettim fikrinizi de alabilirim bu konuda

Düşük bütçede VP249QGR de iyi bir seçenek ama 5 bin verebilecek bütçeniz varsa kesinlikle G2412.
Daha iyi bir seçenek ise ekstaradan 500 tl verebilirim hocam teşekkür ederim.

G24F-2'de HDR var ama olmasa da olur. Renkleri daha güzel yapmak bir yana iyice bozuyor. Sadece doygunluk vererek bile daha güzel görüntü yakalayabiliyorsunuz.

Mantıklı değil derken bunu kasttetim zaten.

MSI daha mantıklı yükseklik ayarına ihtiyacınız yoksa.

Rory hocam yardımcı olmuştur diye düşünmüştüm

Mantıklı değil derken bunu kasttetim zaten.

MSI daha mantıklı yükseklik ayarına ihtiyacınız yoksa.

Rory hocam yardımcı olmuştur diye düşünmüştüm
Rory hocam ile yapamadık zaten Kendisinin de GIGABYTE'a selamı var bu yüzden. Kafama az vurmadı sırf bunun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…