G24F-2 monitörde ghosting nasıl anlaşılır?

okan04

Megapat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar bugün G24F-2 monitör aldım ölü piksel çıkmadı ama yanlış görmüyorsam ghosting var gibi. Aynı zamanda lambayı kapattım monitör etrafında çok hafif ışık da var.

Kendi gözünüzle takip etmeniz en sağlıklısı olur. Eğer ufonun arkasında siyah bir gölgelenme veya ufonun kendisinin bir gölgelenmesi yoksa ghostingde yoktur.

Arkada ne kadar az iz bırakırsa o kadar iyi. Hiç iz bırakmaması imkansız. Aşağıdaki görsele ne kadar yakınsa o kadar iyidir.

Yorumlarına baktım neredeyse olumsuz yorum yok. Hocam ışık sızmasını nasıl anlayabilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@okan04
165Hz'e aldıktan sonra da bir fotograf veya video yollar mısın? Ben de almayı düşünüyorum da.

@okan04
165Hz'e aldıktan sonra da bir fotograf veya video yollar mısın? Ben de almayı düşünüyorum da.

Hocam ilk aldığımda 60 Hz idi testi yaptım ghosting var gibi duruyordu, 165 yapınca ghosting hiç yok, ölü piksel hiç çıkmadı, monitör gerçekten kaliteli öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…