X Xqoar Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 Monitör GIGABYTE G24-F2 Arkadaşlar Gigabyte'ın G24-F2 modelli monitörüne sahibim ve başlıkta da dediğim gibi siyah yerler pikselleşiyor. Nasıl çözebilirim? Aynı modeli kullanan varsa ayarları söyleyerek yardımcı olunursa çok sevinirim teşekkürler. Monitör GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA. Dosya Ekleri Screenshot_11.png 1,3 MB · Görüntüleme: 73 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2023
Arkadaşlar Gigabyte'ın G24-F2 modelli monitörüne sahibim ve başlıkta da dediğim gibi siyah yerler pikselleşiyor. Nasıl çözebilirim? Aynı modeli kullanan varsa ayarları söyleyerek yardımcı olunursa çok sevinirim teşekkürler. Monitör GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA.
Çözüm X X Xqoar 17 Haziran 2023 Valour dedi: Bende de oluyor, blur olan kısımlarda pikselleşme yapıyor videolarda, laptopumda da aynı, normal bence. Genişletmek için tıkla... Değilmiş ayarlardan hallettim ben.RGB Range ayarını 0-255'den 16-235'e çekince düzeldi.Gerisi videodan kaynaklıdır.
Valour dedi: Bende de oluyor, blur olan kısımlarda pikselleşme yapıyor videolarda, laptopumda da aynı, normal bence. Genişletmek için tıkla... Değilmiş ayarlardan hallettim ben.RGB Range ayarını 0-255'den 16-235'e çekince düzeldi.Gerisi videodan kaynaklıdır.
Valour Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 181 Çözümler 2 14 Haziran 2023 #2 Xqoar dedi: Arkadaşlar Gigabyte'ın G24-F2 modelli monitörüne sahibim ve başlıkta da dediğim gibi siyah yerler pikselleşiyor. Nasıl çözebilirim? Aynı modeli kullanan varsa ayarları söyleyerek yardımcı olunursa çok sevinirim teşekkürler. Monitör GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor, blur olan kısımlarda pikselleşme yapıyor videolarda, laptopumda da aynı, normal bence. Artı 0 Eksi
Xqoar dedi: Arkadaşlar Gigabyte'ın G24-F2 modelli monitörüne sahibim ve başlıkta da dediğim gibi siyah yerler pikselleşiyor. Nasıl çözebilirim? Aynı modeli kullanan varsa ayarları söyleyerek yardımcı olunursa çok sevinirim teşekkürler. Monitör GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor, blur olan kısımlarda pikselleşme yapıyor videolarda, laptopumda da aynı, normal bence.
KS KS X Xqoar Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #3 Valour dedi: Bende de oluyor, blur olan kısımlarda pikselleşme yapıyor videolarda, laptopumda da aynı, normal bence. Genişletmek için tıkla... Değilmiş ayarlardan hallettim ben.RGB Range ayarını 0-255'den 16-235'e çekince düzeldi.Gerisi videodan kaynaklıdır. Dosya Ekleri Screenshot_12.png 1 MB · Görüntüleme: 48 Artı 0 Eksi Çözüm
Valour dedi: Bende de oluyor, blur olan kısımlarda pikselleşme yapıyor videolarda, laptopumda da aynı, normal bence. Genişletmek için tıkla... Değilmiş ayarlardan hallettim ben.RGB Range ayarını 0-255'den 16-235'e çekince düzeldi.Gerisi videodan kaynaklıdır.