Velihan33 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 415 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #11 Turgineer dedi: G24F-2 kullanıyorum ve memnunum. IPS'in güzel renkleri ile 180 Hz bir arada. Yine de forumda G244F daha çok önerilir. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam bende G24 F2 sahibiyim genelde Valorant oynuyorum bir ayar yapmama gerek var mı daha iyi görüntü akıcılık almam için bir de DisplayPort almama gerek var mı?
Turgineer dedi: G24F-2 kullanıyorum ve memnunum. IPS'in güzel renkleri ile 180 Hz bir arada. Yine de forumda G244F daha çok önerilir. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam bende G24 F2 sahibiyim genelde Valorant oynuyorum bir ayar yapmama gerek var mı daha iyi görüntü akıcılık almam için bir de DisplayPort almama gerek var mı?
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.542 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ekim 2023 #12 Velihan33 dedi: DisplayPort almama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... G-sync dışında DisplayPort'a gerek yok. Canlı renk istediğimde Movie moduna alıyorum, gözüm yorulursa Standart'ı ayarları kısarak kullanıyorum.
Velihan33 dedi: DisplayPort almama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... G-sync dışında DisplayPort'a gerek yok. Canlı renk istediğimde Movie moduna alıyorum, gözüm yorulursa Standart'ı ayarları kısarak kullanıyorum.
7 717103 Centipat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 21 12 Ekim 2023 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T tnccahmt Decapat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #14 G244F Kullanıyorum. 8 bit (6+frc değil). 1 ms gtg. Canlılık arıyorsam g244f alırdım. Kutusundan dp kablosu çıkıyor monitör default olarak 165hz geliyor. OC ile 170 hz oluyor. Gayet memnunum.
G244F Kullanıyorum. 8 bit (6+frc değil). 1 ms gtg. Canlılık arıyorsam g244f alırdım. Kutusundan dp kablosu çıkıyor monitör default olarak 165hz geliyor. OC ile 170 hz oluyor. Gayet memnunum.
kombomekanize Zeptopat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 90 Makaleler 1 27 Ekim 2023 #15 tnccahmt dedi: G244F Kullanıyorum. 8 bit (6+frc değil). 1 ms gtg. Canlılık arıyorsam g244f alırdım. Kutusundan dp kablosu çıkıyor monitör default olarak 165hz geliyor. OC ile 170 hz oluyor. Gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... G244F indirime girmiş ikisi de aynı fiyat şuan hangisini önerirsiniz? Biraz kullanmışsınız o sebeple yazıyorum.
tnccahmt dedi: G244F Kullanıyorum. 8 bit (6+frc değil). 1 ms gtg. Canlılık arıyorsam g244f alırdım. Kutusundan dp kablosu çıkıyor monitör default olarak 165hz geliyor. OC ile 170 hz oluyor. Gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... G244F indirime girmiş ikisi de aynı fiyat şuan hangisini önerirsiniz? Biraz kullanmışsınız o sebeple yazıyorum.
T tnccahmt Decapat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #16 kombomekanize dedi: G244F indirime girmiş ikisi de aynı fiyat şuan hangisini önerirsiniz? Biraz kullanmışsınız o sebeple yazıyorum. Genişletmek için tıkla... G244F modelini öneririm renkler daha canlı görünür. Şu an hala kullanmaktayım çok memnunum.
kombomekanize dedi: G244F indirime girmiş ikisi de aynı fiyat şuan hangisini önerirsiniz? Biraz kullanmışsınız o sebeple yazıyorum. Genişletmek için tıkla... G244F modelini öneririm renkler daha canlı görünür. Şu an hala kullanmaktayım çok memnunum.
kombomekanize Zeptopat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 90 Makaleler 1 27 Ekim 2023 #17 tnccahmt dedi: G244F modelini öneririm renkler daha canlı görünür. Şu an hala kullanmaktayım çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Hoparlörü yokmuş bu kadar para verilmez diye vazçgeçtim. ASUS Tuf alacağım 10 Hz düşük olsun hoparlörlü olsun teşekkürler.
tnccahmt dedi: G244F modelini öneririm renkler daha canlı görünür. Şu an hala kullanmaktayım çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Hoparlörü yokmuş bu kadar para verilmez diye vazçgeçtim. ASUS Tuf alacağım 10 Hz düşük olsun hoparlörlü olsun teşekkürler.
T tnccahmt Decapat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #18 kombomekanize dedi: Hoparlörü yokmuş bu kadar para verilmez diye vazçgeçtim. ASUS Tuf alacağım 10 Hz düşük olsun hoparlörlü olsun teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sizin kararınız.
kombomekanize dedi: Hoparlörü yokmuş bu kadar para verilmez diye vazçgeçtim. ASUS Tuf alacağım 10 Hz düşük olsun hoparlörlü olsun teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sizin kararınız.