DjPlak Kilopat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoda ve kontrol paneline girince de böyle bir sekme var ama videoda oraya tıklamadı emin olamadım. Müzik de ses sisteminden geliyor herhal. G24F-2 kullanan veya bilen varsa, bu üründe hoparlör var mı yok mu söyleyebilir mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoda ve kontrol paneline girince de böyle bir sekme var ama videoda oraya tıklamadı emin olamadım. Müzik de ses sisteminden geliyor herhal. G24F-2 kullanan veya bilen varsa, bu üründe hoparlör var mı yok mu söyleyebilir mi?
Porsche 911 GT3 RS Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.471 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Nürburgring 23 Kasım 2022 #2 Hoparlörü yok hocam maalesef.
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #3 Hoparlör mevcut değil.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 23 Kasım 2022 #4 Monitör üstünde jak yuvası olduğu için "audio" ayarı vardır. Ama özelliklerinde hoparlör olduğu yazmıyor.
Monitör üstünde jak yuvası olduğu için "audio" ayarı vardır. Ama özelliklerinde hoparlör olduğu yazmıyor.
DjPlak Kilopat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #5 ben usb ve jack girişli bir hoparlörü buna bağlasam ses alabilir miyim mı ? elektriğide usb den ve ses verisinide jackından monitör üzerinden mi alacak ? ses verisi zaten HDMI/DP Port kablosu içinde geliyordu dimi ? ve bu monitörlere hoparlör neden eklemiyorlar maliyetli birşey değildir eminim... 2w 2 tane koyacak ya
ben usb ve jack girişli bir hoparlörü buna bağlasam ses alabilir miyim mı ? elektriğide usb den ve ses verisinide jackından monitör üzerinden mi alacak ? ses verisi zaten HDMI/DP Port kablosu içinde geliyordu dimi ? ve bu monitörlere hoparlör neden eklemiyorlar maliyetli birşey değildir eminim... 2w 2 tane koyacak ya
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 24 Kasım 2022 #6 USB'den güç alan bi hoparlör ile ses alırsın (monitöre veya kasaya takarsın). Evet, HDMI ve DP ses de iletiyor.
USB'den güç alan bi hoparlör ile ses alırsın (monitöre veya kasaya takarsın). Evet, HDMI ve DP ses de iletiyor.
DjPlak Kilopat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #7 Lee Yubin dedi: USB'den güç alan bi hoparlör ile ses alırsın (monitöre veya kasaya takarsın). Evet, HDMI ve DP ses de iletiyor. Genişletmek için tıkla... hım anladım yani yani bu şekilde bir bağlantı yaparsam sıkıntısız çalışacak tır doğrumudur ?
Lee Yubin dedi: USB'den güç alan bi hoparlör ile ses alırsın (monitöre veya kasaya takarsın). Evet, HDMI ve DP ses de iletiyor. Genişletmek için tıkla... hım anladım yani yani bu şekilde bir bağlantı yaparsam sıkıntısız çalışacak tır doğrumudur ?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 24 Kasım 2022 #8 DjPlak dedi: hım anladım yani Eki Görüntüle 1582602 yani bu şekilde bir bağlantı yaparsam sıkıntısız çalışacak tır doğrumudur ? Genişletmek için tıkla... Çalışmaması için bir neden yok gibi. Monitörümde USB çıkışı yok, kendim denemedim yani ama o USB soketleri de normal kasa soketi kadar enerji verebiliyor.
DjPlak dedi: hım anladım yani Eki Görüntüle 1582602 yani bu şekilde bir bağlantı yaparsam sıkıntısız çalışacak tır doğrumudur ? Genişletmek için tıkla... Çalışmaması için bir neden yok gibi. Monitörümde USB çıkışı yok, kendim denemedim yani ama o USB soketleri de normal kasa soketi kadar enerji verebiliyor.