G24F2 ışık sızması normal mi?

Resimde göründüğü kadar fazla değil sadece altta biraz var beyazlık.

IPS ekranlarda normal hocam, maalesef. Ama gerçekte gördüğü fotoğraftaki gibiyse bu normalin üstü.
kanka fotoyu çekerken telefonu ayarladım dikkat ettim gözüm aynı böyle görüyor ne yapayım

Benim bildiğim telefonda daha çok gözükür bizim gördüğümüz kadar görüyorsan sıkıntı var gibi ama resimde fazla göründüyse kullanmaya devam et uğraşma.
kanka şuan resimdekiyle aynı ayarladım telefonun ışığını felan şuan gözüm bunu görüyor ne yapayım kullanayım mı?

Resimde göründüğü kadar fazla değil sadece altta biraz var beyazlık.
Eki Görüntüle 1722557
iade edeyim mi ne önerirsin? film felan izlerken rahatsız ediyor ama tabletim var ondanda izlerim np

İade almıyorlar. IPS için normal kabul ediliyor. (bende de var hem de daha kötüsü)

Asus TUF'ta böyle ışık sızması. Sizdeki hiçbir şey. IPS panelde olması muhtemel. Zaten 300 cd ışık var demesine rağmen 340 gibi değerleri görüyor bu G24F-2. Aynı monitör bende de var renk doğruluğu hızı vesaire fiyatına göre gayet iyi bir monitör. Dert edilecek kadar sorunu yok. Ghostingi de aşırı minimal başka monitörlere bakınca bu monitördeki ghostingin bir şey olmadığını fark ediyorsunuz.

G24F-2. Bendeki monitör parlaklık fulleyince böyle. ISO 800'de çekildi çıplak gözle birebir olarak alın. Fotoğrafta daha yüksek gibi düşünmeyin.

Parlaklığı 0da kullanıyorum 0 olunca da böyle. Işık sızması yok denecek kadar az. G24F-2 fiyatına göre oldukça iyi bir monitör. Ben aldığımda 3.400 liraya almıştım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…