A Anonim991 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar monitöre yanlışlıkla tepsinin ucuyla çarptım sizce bir zarar ya da yıpranma yaratmış mıdır bu durum? Monitör: G24F2. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2023
Arkadaşlar monitöre yanlışlıkla tepsinin ucuyla çarptım sizce bir zarar ya da yıpranma yaratmış mıdır bu durum? Monitör: G24F2.
Cheirasword Zeptopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #2 Görünürde sıkıntı var mı diye açıp bakar mısın?
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #3 Görüntüde sıkıntı yoksa bir sorun olacağını sanmam.
A Anonim991 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #4 Cheirasword dedi: Görünürde sıkıntı var mı diye açıp bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Görüntüde sorun yok arkadaşlar. Sadece kafamda kuruntu yapıyorum. Takıntı varda.
Cheirasword dedi: Görünürde sıkıntı var mı diye açıp bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Görüntüde sorun yok arkadaşlar. Sadece kafamda kuruntu yapıyorum. Takıntı varda.
Cheirasword Zeptopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #5 Anonim991 dedi: Görüntüde sorun yok arkadaşlar. Sadece kafamda kuruntu yapıyorum. Takıntı varda. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz, kullanmaya devam edebilirsin.
Anonim991 dedi: Görüntüde sorun yok arkadaşlar. Sadece kafamda kuruntu yapıyorum. Takıntı varda. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz, kullanmaya devam edebilirsin.
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #6 Anonim991 dedi: Görüntüde sorun yok arkadaşlar. Sadece kafamda kuruntu yapıyorum. Takıntı varda. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz.
Anonim991 dedi: Görüntüde sorun yok arkadaşlar. Sadece kafamda kuruntu yapıyorum. Takıntı varda. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz.
A Anonim991 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #7 zaten böyle ufak şeylere dayanıklıdırlar öyle değil mi ferr dedi: Bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Cheirasword dedi: Bir şey olmaz, kullanmaya devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla...
zaten böyle ufak şeylere dayanıklıdırlar öyle değil mi ferr dedi: Bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Cheirasword dedi: Bir şey olmaz, kullanmaya devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla...
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 6 Eylül 2023 #8 Aç bir test sitesi bak tüm renklere sıkıntı yoksa devam.