G25 alınır mı?

Mustafa 70

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Çocuklugumda Gran Turismo'yla. Buyudum halen daha sıkca yaris oyunlari oynuyorum(Assetto, ETS 2 BeamNG). Su an Avusturya'dayım ve 93 Euro'ya 2 el Logitech G25 buldum. Saticidan kalibrasyon videosu istedim atti. Sizce alınır mı? G29 ile arasinda ne ksdar fark olur yoksa tipatip ayni mi? G29 alacak olsam en az 60 euro daha pahali. H vitesli bir şeyler bakiyorum. Ve ayrica malzeme kalitesi/uzun omurluluk onemli bu nedenle T150 dusunmuyorum.

Vitesi oyuncak gibi deniyordu G25 için. Ayrıca üzerindeki tuş sayısı da düşük olduğu için simülasyon oyunlarında önerilmiyordu. Mümkünse G27 bulmaya çalışın veya biriktirip G29 alın.

Vitesi oyuncak gibi deniyordu G25 için. Ayrıca üzerindeki tuş sayısı da düşük olduğu için simülasyon oyunlarında önerilmiyordu. Mümkünse G27 bulmaya çalışın veya biriktirip G29 alın.

Hocam. En ucuz 2.el G27 veya G29 170 eurodan basliyor. Aradaki 75 euro fark degmez bence siz ne düşünüyorsunuz.

Hocam. En ucuz 2.el G27 veya G29 170 eurodan basliyor. Aradaki 75 euro fark degmez bence siz ne düşünüyorsunuz.

Aradaki ses(G25'te düz dişli var sesli, G27, G29 sarmal dişli ve daha sessiz) ve yıl farkını hesaplayınca durumunuz var ise değer.

Son düzenleme:
Aradaki ses(G25'te düz dişli var sesli, G27, G29 sarmal dişli ve daha sessiz) ve yıl farkını hesaplayınca durumunuz var ise değer.

Kesinlikle değer. G25 i aldıktan sonra bir de elinizden çıkartmaya uğraşmayın hiç. G27-G29 alın kafanız rahat olsun.
tamam hocam almadim para biriktirip t248 veya g29 alacam sifir.

tamam hocam almadim para biriktirip t248 veya g29 alacam sifir.
2. eline 170 vermektenss indirim kovalayip setini 250 ye denk getirebilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı