G27 alınır mı?

Söyle özet geceyim sana ben arkadaşımın DFGT göre 3.5 yıl olması lazım 3 değil daha herhangi sorunu çıkmadı o kadar sert kullanmasına rağmen halbuki DFGT G27'den daha eski olması lazım hatırladığım kadarıyla yanlış biliyorsam düzeltiniz: ) herhangi bir yazılımsal sorun vs karşılaşmadi Forza Horizon 4'ten tut farming simlator 19'dan tut ETS 2'ye kadar oyunlarını beraber oynadık ve ona hiç sıkıntı yaratmadı daha da yaratmamaya devam ediyor: ) ben.

Orası öylede bütçe kısıtlı 2000TL'ye satılıyor G29'lar.

Forza da çalışsın yeter tek isteğim RS7'i karlı havada sürmek o zaman G27 alayım 1300 TL yaparsa param güvende ile alayım.

Forza da çalışsın yeter tek isteğim RS7'i karlı havada sürmek o zaman G27 alayım 1300 TL yaparsa param güvende ile alayım.

Yani para konusunda size bırakıyorum. İyi oyunlar. Forza'da en son Mazda RX 7 ile biz drift atıyorduk LoL. İyi forumlar dilerim.

2. el piyasasında herkes kafasına göre fiyat yazdığı için adam akıllı ürün bulmak zor. Momo direksiyonlar bile 600 TL olmuş. Eğer ki uygun fiyata G29 bulursanız alın onun haricinde G27 gayet güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…