G27 alınır mı?

Yer
Saratov
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer gerçekten bir tane istiyorsanız 800-900TL verilir. G27'ler çok sağlam direksiyonlar olduğundan değerlerinde fazla kaybetmiyorlar. Ama fazla para harcamak istemiyorsanız joystick de alabilirsiniz.

Standart gerçek araba kadar dönüyor işte. Ama gerçek araba hissiyatı denemez. Alınır ama iyi kontrol edin. Mümkünse deneyin, yoksa görüntülü konuşmayla göstermesini isteyin.

Zaten gerçek araba hissiyatı kadar verebileceğini sanmıyorum.
İnternette tanıtım, inceleme adı altında video çekenler genelde öyle söylüyor. Ben ilk aldığımda gözümde çok büyütmüştüm. Şuan 3. direksiyonuma sahibim. Keyifli bir ürün ama çabuk sıkıyor beni. Bir süre sonra yokluğunu arıyorum ama.

İlk olarak G27 alınır ama herhangi bir arızası olan bence alınmaz. Misal geri vitesi arızalı olan yüksek ihtimal hor kullanılmıştır. Diğer fonksiyonlarının da bozulması yakındır yani. Direksiyonu alırken direksiyon özelliklerinden tek tek kontrollerini yapın ve özellikle geri bildirim motorlarını kontrol edin. Misal ben G27 parasına G25 aldım çünkü o fiyat bandındaki diğer G27'lerden çok daha temiz durumdaydı.

Edit: Şuan fark ettim ve attığınız ilandaki direksiyon seti 1-2 ay öncesine kadar Letgo'da 500 TL'ye satılıyordu. Büyük ihtimal alan arkadaş (eğer aynı kişi değilse) o halde zevkine varamadı ve tekrar satıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…