G27 hala alınır mı?

DarkRain

Centipat
Merhaba arkadaşlar, G27'ye çok heves ettim babamı da ikna ettim. 5600 TL biriyle anlaştım alet temiz 33 yaşında birinden alacağım adam sadece ETS oynamış pandemi döneminde yalan söyleyecek birine de benzemiyor. Şimdi o kadar para verdikten sonra elimde kalmasını veya bozulmasını istemiyorum G29'lar o paraya vitesi olmadan satılıyor. Sizce ne yapayım?

Ürünün 0 fiyatı 8000 TL den başlıyor. Çok uygun bir fiyata satıyor çok ilginç.

G27 gayet alınabilir bir set. Uygun fiyata G29 yakalanırsa tabi alınabilir ancak G27 de sizi kesinlikle üzmeyecektir.

Attığınız ilan silinmiş. Satıcıya mesaj gönderilemiyor.

Ürünün 0 fiyatı 8000 TL den başlıyor. Çok uygun bir fiyata satıyor çok ilginç.

G27 gayet alınabilir bir set. Uygun fiyata G29 yakalanırsa tabi alınabilir ancak G27 de sizi kesinlikle üzmeyecektir.
Ya bozulursa diye korkuyorum hocam kaç senelik ürün sonuçta.

G27 G29 benzeri ancak eski. Bu arada G29 parasına G27 almayın.

5600TL biraz fazla gibi, ben 3500e almıştım. Bu arada kendimde aktif olarak kullanıyorum alınır tabii ki de. G29ların driveri çok berbat, onun dışında tasarım ve driver açısından bir farkı yok G27 ile.

5600TL biraz fazla gibi, ben 3500e almıştım. Bu arada kendimde aktif olarak kullanıyorum alınır tabii ki de. G29ların driveri çok berbat, onun dışında tasarım ve driver açısından bir farkı yok G27 ile.
Hocam elden Ankara içi o kadar bulabildim. Ürün çok uzun yıllardır piyasa da bozulursa diye korkuyorum.

Ya bozulursa diye korkuyorum hocam kaç senelik ürün sonuçta.

Bu zamanda Logitech Momo, DFGT gibi eski ürünler halen revaçta. Bozulup bozulmaması tamamıyla kullanıcıya bağlı. 5600 gerçekten yüksek bir fiyat. G27'nin o kadar edeceğini düşünmüyorum. Geçen sene 4000 TL'ye garantili sorunsuz G29 satmıştım. Ne kadar üzücü bir durum.

Ben sadece ETS 2 oynamak için alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…