ellas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #1 G29 shifteri alacağım fakat uyum problemi yaşar mı bilmiyorum, bilgisi olan yanıtlayabilir mi?
RR06 Femtopat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #2 ellas dedi: G29 shifteri alacağım fakat uyum problemi yaşar mı bilmiyorum, bilgisi olan yanıtlayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet soketi aynıysa takılır.
ellas dedi: G29 shifteri alacağım fakat uyum problemi yaşar mı bilmiyorum, bilgisi olan yanıtlayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet soketi aynıysa takılır.
ellas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #3 RR06 dedi: Evet soketi aynıysa takılır. Genişletmek için tıkla... Aynı evet. Fakat uyum problemi yaşamasından korkuyorum, eğer net bir cevap alabilir isem satın alacağım.
RR06 dedi: Evet soketi aynıysa takılır. Genişletmek için tıkla... Aynı evet. Fakat uyum problemi yaşamasından korkuyorum, eğer net bir cevap alabilir isem satın alacağım.
RR06 Femtopat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #4 ellas dedi: Aynı evet. Fakat uyum problemi yaşamasından korkuyorum, eğer net bir cevap alabilir isem satın alacağım. Genişletmek için tıkla... Hayır yaşamazsın hatta G29'un vitesi daha sessiz çalışıyor.
ellas dedi: Aynı evet. Fakat uyum problemi yaşamasından korkuyorum, eğer net bir cevap alabilir isem satın alacağım. Genişletmek için tıkla... Hayır yaşamazsın hatta G29'un vitesi daha sessiz çalışıyor.
ellas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #5 RR06 dedi: Hayır yaşamazsın hatta G29'un vitesi daha sessiz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
RR06 dedi: Hayır yaşamazsın hatta G29'un vitesi daha sessiz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
RR06 Femtopat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #6 ellas dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi kullanmalar.
S Seko1 Picopat Katılım 26 Mart 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #7 ellas dedi: G29 shifteri alacağım fakat uyum problemi yaşar mı bilmiyorum, bilgisi olan yanıtlayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Takabildiniz mi ?
ellas dedi: G29 shifteri alacağım fakat uyum problemi yaşar mı bilmiyorum, bilgisi olan yanıtlayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Takabildiniz mi ?