G29 14 gün içinde iade edilebilir mi?

TALHA MERT

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, Hepsiburada'dan G29 direksiyon almak istiyorum. Yalniz eger memnun kalmazsam veya begenmessem 14 gun icinde iade edebilir miyim? Yoksa kutu açıldığı için iade edemez miyim? Teşekkürler.

G29 sınıfının en iyilerinden olduğu için beğenmeyeceğini düşünmesem de sanırım arkadaşın dediği gibi iade olmaz. Kutusu açılmış olduğu için. Biryere gidip deneyin derim.

Hocam elektronik ürünlerde iade ve değişim olmuyor bende klavye almıştım memnun kalmadım iade etmek istedim ama almadılar.

Kişisel olmayan ürünlerde 14 gün koşulsuz iade hakkı oluyor. Bazı satıcılar almayabiliyorlar siteye şikayet ettiğiniz zaman alıyorlar.

Kişisel olmayan ürünlerde 14 gün koşulsuz iade hakkı oluyor. Bazı satıcılar almayabiliyorlar siteye şikayet ettiğiniz zaman alıyorlar.

Hocam ben Trendyol'dan almıştım arayıp iade etmek istediğimi söylediğimde kutusu açılmışsa alamıyacağız dediler çünkü o yüzden söylemek istedim bellki almazlar diye.

Hepsiburada'nın iadeleri kabul etmediğini duymuştum. Yasal olarak iade edebiliyor olman lazım ama adamlar işi yokuşa sürebilir. Araştır derim.

Arkadaşlar degerli bilgileriniz icin tesekkurler. Ben emin olmak icin musteri hizmetlerine sordum soyle bir cevap aldim:

Düşünen arkadaslar için bilgilendirme olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…