G29 14 gün içinde iade edilebilir mi?

Arkadaşlar degerli bilgileriniz icin tesekkurler. Ben emin olmak icin musteri hizmetlerine sordum soyle bir cevap aldim:
Eki Görüntüle 928877

Düşünen arkadaslar için bilgilendirme olsun.
ben hepsiburada nın çağrı merkezinde bir dönem çalıştım. Söz konusu açıklama beyaz eşya veya televizyon gibi servis tarafından kurulumu yapılan ürünler için geçerli. mesafeli satışlarda sağlık, hijyen ve altın gibi ürünler haricinde diğer ürünleri kullanıcı sebep belirtmeden iade edebilir. Buradaki temel esas ürünün yeniden satışa çıkabilir durumda olması. Eğer ürünün kutusunda güvenlik bandı varsa durum değişebilir. Yoksa deneyiminden sonra aynı şekilde kutusuna koyman yeterli.
Ben geçen hafta bir klavye satın aldım. iki gün kullanımdan sonra klavyeyi beğenmediğim için iade ettim. Hiç bir sorun çıkmadı.
Satıcının hepsiburada olmasına çok dikkat etmelisin.

Bu videodaki güvenlik bandı mı oluyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

03.08 de kutunun iki yanında bant olduğunu ve çıkarttığını söylüyor. bantlar gördüğüm kadarı ile kolay çıkıp tekrar yapışabilen bantlardan. o bantları kesmeden düzgün bir şekilde çıkartırsan sorun olmayacaktır. Aslında mesafeli satışlarda ürünü kullansan bile kanunen üstte belirttiğim hijyen vs durumları hariç iade edebilmen gerekir. satıcılar ne yazık ki işi yokuşa sürmeyi seviyorlar. Aynı bantlar piyasa satılıyor. işini garantiye almak için ayrıca o bantlardan satın alabilirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…