G29 2023'de alınır mı?

Makaleler
9
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 ||
Meslek
Öğrenci
Ürünü Türkiye'den almayacağım. Sıfır olarak yurt dışından ortalama 4 bin TL'ye gelecek. F1 serisi, Forza serisi ve ETS gibi oyunlarda kullanacağım. Ancak sonradan sıkılır mıyım bilmiyorum. G29 dışında tavsiyelere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 bin TL'ye sıfır G29 bedava hocam ikinci elleri bile daha pahalı TR'de, araba sevdanız varsa kolay kolay sıkılmazsınız. Ben DFGT ile sıkılmıyorum fakat keşke bir G27 alsaydım zamanında dedirtiyor.
Hocam G923 ile G29 arasında baya fiyat farkı var. Değecek bir şey midir? Sonradan pişman olmak istemiyorum. Bir de hiç direksiyon kullanmadım Snophy VH5 Pro dışında. Bu kaliteli direksiyonların hissiyatını bilmiyorum yani. Örnek F1'de kerblerden geçerken vs. direksiyonda hissediyor muyuz?

G29 dışında Thrustmaster alınabilir.
T300'e baktım ama fiyat farkı nedense çok fazla. Bütçem G29'a yetiyor duruma göre iyice zorlayıp en fazla G923'e çıkabilirim.

Nerden temin ediyorsunuz?
Hocam tanıdık yanında getirecek Dubai Carrefour internet fiyatını baz aldım fiziksel mağazada fiyatlar farklı olabilir. En kötü internetten adrese alıp tanıdık elden getirir diye düşündüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı