Bunun oyun performansına etkisi (ölü bölge vs.) çok olur mu?Aralarından G29'u çıkarın, sadece dişlili bir sistem kullanıyor. T248 ise hem dişlili hem kayışlı bir sistem kullanıyor ancak T300 RS GT full kayışlı sisteme ve daha güçlü bir motora sahip. En mantıklı seçim T300 RS GT olacaktır.
Hayir, yıllardır sevilen bir ürün.G29 almak pişman eder mi?
Ben de bunu düşünerek almanın bir sorun olmayacağını düşünmüştüm.Hayır, yıllardır sevilen bir ürün.
İnanın bu hiç rahatsız etmez, Victus 16 laptop kullandığım için fanların sesi zaten yetiyorBoşluk nedeniyle Force feedback çalışırken metalin metale çarpmasından kaynaklanan takırtı sesleri rahatsız edebilir.
Milletin zamanında yarı hatta çeyrek fiyatına aldığı bir ürün olduğu için fiyatını hak etmiyor diyenlere hak veriyorum. Bence gayet güzel bir ürün ama alınacaksa ikinci el alınmalı.
İnanın bu hiç rahatsız etmez, Victus 16 laptop kullandığım için fanların sesi zaten yetiyorKulaklık takarak bahsettiğiniz sesi absorbe edebileceğimi düşünüyorum.
Bana da T300 RS GT'ye o kadar para vermek çok saçma geldiği için sorguluyorum bu durumu, muhtemelen G29'da karar kılacağım.Milletin zamanında yarı hatta çeyrek fiyatına aldığı bir ürün olduğu için fiyatını hak etmiyor diyenlere hak veriyorum. Bence gayet güzel bir ürün ama alınacaksa ikinci el alınmalı.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...er-direksiyon-seti-ve-vitesi-1144680699/detayDoğrudur. İnsanların çoğu birkaç ayda hevesini alıp 2. elde satışa çıkarıyor. Temiz ürün bulmak kolay.
Odanın kapısı kapalı olunca dert olmaz gibi yaAilen de dert etmeyecekse sorun yok o zamanGeceleri rahatsız olabilirler.
Odanın kapısı kapalı olunca dert olmaz gibi ya
İkinci el olaraktan bunu buldum 5 dakika kullanıldı vs. yazılmış ancak fiyatına bakınca şüphe duydum nedense.
Sessiz ortamda rahatsız edebilecek gibi duruyor, ETS oynarken kafalama biri gelip çarpmadıkça bu sesi almam muhtemelen ama Forza için aynı şeyi söylemem gibiŞu videodan yine bir sesine bakmanı öneririm.
Hocam pek öyle değil o iş yaSıfır kendin alsan vitesle 24 bin yapıyor zaten. Çok pahalı satıyor.