G29 alınır mı?

262364

Megapat
Makaleler
17
Normal şartlarda bütçe mi çok zorlamamak adına G29 almayı planlıyordum ancak dün forumdaki bir arkadaş o kadar da iyi olmadığını parasını hak etmediğini vs. söyledi, bu da kafama takıldı. T300 RS GT almanın daha mantıklı olacağını söyledi ancak aradaki fiyat farkı uçurum. Gerçekten alırken düşündürmeyecek bir ürün ancak benim bütçe mi bayağı bir zorluyor, G29 almak pişman eder mi?

Ek olarak forumda böyle bir yorum da gördüm:
Bunun oyun performansına etkisi (ölü bölge vs.) çok olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
G29 pişman etmez de, dişli sistemdeki çark dişleri arasındaki boşluk nedeniyle force feedback çalışırken metalin metale çarpmasından kaynaklanan takırtı sesleri rahatsız edebilir. T248, T150, T300 RS GT'de bu sesler yok. 2. el T248 bulursan alabilirsin. G29'da ölü bölge çok olmaz.

Milletin zamanında yarı hatta çeyrek fiyatına aldığı bir ürün olduğu için fiyatını hak etmiyor diyenlere hak veriyorum. Bence gayet güzel bir ürün ama alınacaksa ikinci el alınmalı.

Boşluk nedeniyle Force feedback çalışırken metalin metale çarpmasından kaynaklanan takırtı sesleri rahatsız edebilir.
İnanın bu hiç rahatsız etmez, Victus 16 laptop kullandığım için fanların sesi zaten yetiyor Kulaklık takarak bahsettiğiniz sesi absorbe edebileceğimi düşünüyorum.

Milletin zamanında yarı hatta çeyrek fiyatına aldığı bir ürün olduğu için fiyatını hak etmiyor diyenlere hak veriyorum. Bence gayet güzel bir ürün ama alınacaksa ikinci el alınmalı.

Doğrudur. İnsanların çoğu birkaç ayda hevesini alıp 2. elde satışa çıkarıyor. Temiz ürün bulmak kolay.

İnanın bu hiç rahatsız etmez, Victus 16 laptop kullandığım için fanların sesi zaten yetiyor Kulaklık takarak bahsettiğiniz sesi absorbe edebileceğimi düşünüyorum.

Ailen de dert etmeyecekse sorun yok o zaman Geceleri rahatsız olabilirler.

Bana da T300 RS GT'ye o kadar para vermek çok saçma geldiği için sorguluyorum bu durumu, muhtemelen G29'da karar kılacağım.

Doğrudur. İnsanların çoğu birkaç ayda hevesini alıp 2. elde satışa çıkarıyor. Temiz ürün bulmak kolay.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...er-direksiyon-seti-ve-vitesi-1144680699/detay
İkinci el olaraktan bunu buldum 5 dakika kullanıldı vs. yazılmış ancak fiyatına bakınca şüphe duydum nedense.

Ailen de dert etmeyecekse sorun yok o zaman Geceleri rahatsız olabilirler.
Odanın kapısı kapalı olunca dert olmaz gibi ya

Odanın kapısı kapalı olunca dert olmaz gibi ya

Şu videodan yine bir sesine bakmanı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkinci el olaraktan bunu buldum 5 dakika kullanıldı vs. yazılmış ancak fiyatına bakınca şüphe duydum nedense.

Sıfır kendin alsan vitesle 24 bin yapıyor zaten. Çok pahalı satıyor. Aldığı fiyata koymuş.

Sessiz ortamda rahatsız edebilecek gibi duruyor, ETS oynarken kafalama biri gelip çarpmadıkça bu sesi almam muhtemelen ama Forza için aynı şeyi söylemem gibi Yine de tekrar düşündürecek gibi.

Sıfır kendin alsan vitesle 24 bin yapıyor zaten. Çok pahalı satıyor.
Hocam pek öyle değil o iş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…