G29 alınır mı?

T248 yurt dışında falan hala ucuz da ulkemizde zamlanmis epey aklimda fiyati hep 10k olarak falan kalmistir.

Benim bir anlık hevesim değil işte. Ben 14 yaşındayım 9 yaşımdan beri istiyorum, çok kez denedim ama evimde alıp oynamak istiyorum.

Bu kadar cok heves ediyorsaniz hocam ucuz yollu bir şey ile baslayin heves cok cabuk kaciyor alinca anlayacaksiniz eminim ki.

Benim bir anlık hevesim değil işte. Ben 14 yaşındayım 9 yaşımdan beri istiyorum, çok kez denedim ama evimde alıp oynamak istiyorum.
Hocam inan bende çok istiyordum ve deli gibi f1, assetto, ets 2 oynamama rağmen bir kaç ay sonunda sıktı ve köşede durmaya başladı. Zar zor arkadaşa sattım şimdi onunki de köşede duruyor.

Butceniz ne kadar?

Bir uygulama ile yurtdisindaki insanlar araciligiyla ürün getirebiliyorsunuz yurt dışı fiyatina geli

olsun sen yinede ikinci el temiz bulursan al baktın çok çok hoşuna gitti ilerleyen zamanlarda satıp daha iyisini alırsın Moza Thrustmaster gibi.

Becen G29 artik epey eski bir direksiyon seti, FFB olarak da gucsuz kalıyor denebilir. Bütçe yeter ise ikinci elden Thrustmaster T300 RS alin G29 yaninda oyuncak kalir.

Hocam aktif olarak kullanıyorum bence biraz daha az abartın FFB'si falzasıyla yeterli.

Hocam aktif olarak kullanıyorum bence biraz daha az abartın FFB'si falzasıyla yeterli.

Merhaba 4+ nm olan bir direksiyon seti ile deneyim yasadiniz mi daha onceden?

Fiyat olarak uygun bunu alacaksan alabilirsin ama gidip de 16k verilecek bir set degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…