G29 alınır mı?

Iyi duruyor alinabilir
10 bin TL için hem shifter hemde direksiyon az kullanılmış gayet iyi gibi. Eğer buradaki tecrübeli insanlar onay verirse almaya çalışacağım.

Merhaba 4+ nm olan bir direksiyon seti ile deneyim yasadiniz mi daha onceden?

Fiyat olarak uygun bunu alacaksan alabilirsin ama gidip de 16k verilecek bir set degil.

T300'ü deneyimleme fırsatım oldu ama size bir yandan katıldığım diğer yandan da katılmadığım yerler var.

T300'ü deneyimleme fırsatım oldu ama size bir yandan katıldığım diğer yandan da katılmadığım yerler var.
Daha dün moza direksiyonda simülasyon oynadım. Gerçekten parasının hakkını veriyor, ama benimde bütçem bu kadar işte.

evet ikinci elde bizim gibi alıp hemen sıkılıp satanlar illaki görürsün sıfır ayarında uyguna almaya çalışırsan avantajlı olursun.
İyi bir secim olabilir, aldiktan 7-8 ay sonra satip daha iyisini alirsiniz keyfiniz kacmaz ise
Eğer alabilirsin diyorsanız bir bakayım iletişime geçeyim.

Ya aslinda ulkemizde ekonomik sebeplerden dolayi G29 cok iyiymis gibi gosteriliyor yurt dışında ekonomik bir sorun olmadigi icin G29 gibi setler giris seviyesi sinifinda yer aliyorlar berbat demiyorum tabii ki ama 16 bin TL ona verene kadar ikinci elden 16 bin TL'ye T300 RS alip ondan aldigim deneyimin 2 katini almayi tercih ederim.

Daha dün moza direksiyonda simülasyon oynadım. Gerçekten parasının hakkını veriyor, ama benim de bütçem bu kadar işte.

Eğer alabilirsin diyorsanız bir bakayım iletişime geçeyim.

Iletisime gecin pazarlik yapin, zaten direksiyon seti piyasasinda ayda 1 ürün falan anca satiliyordur, adam elinden cikartmakkk icin 9K ya falan verecektir.

Evet haklısınız.

Mesela T300 kayışlı sistem olduğu için bazı konularda G29'dan daha iyi mesela yarış oyunlarında T300 tarzı kayışlı sistemler daha güzel oluyor G29 da da zevk alıyorum fakat T300 daha güzel di ama adam ETS 2 oynuyormuş benim gibi ve ETS 2 oynayacak olsam bütçem kısıtlı olsa G29 seçerdim sadece dişli eski bir sistem ama FFB'si ETS 2 için gayet yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…