Hocam şimdi anneme söyledim durumu bir deneyeyim istersen diye, bana doğum günü hediyesi olarak elden taksitli PS5 aldı ama kredi kartı hala boşta ikisini birden ödeyince aylık 7 lira falan yapıyor toplam. Bana diyecekki daha yeni PS5 aldık ne istiyorsun daha.
Mesela ben T300 ile drift atmaya çalışırken arabanın kayıp kaymadığını daha net anlıyordum sizin de dediğiniz gibi ülkenin durumu belli ama maalesef gerçekten giriş seviye olan direksiyon burada gereğinden fazla yüceltiliyor.
Mesela T300 kayışlı sistem olduğu için bazı konularda G29'dan daha iyi mesela yarış oyunlarında T300 tarzı kayışlı sistemler daha güzel oluyor G29 da da zevk alıyorum fakat T300 daha güzel di ama adam ETS 2 oynuyormuş benim gibi ve ETS 2 oynayacak olsam bütçem kısıtlı olsa G29 seçerdim sadece dişli eski bir sistem ama FFB'si ETS 2 için gayet yeterli.
Hocam şu yukarıda attığım trabzonda olan ilan çok iyi hızlı satılsında isteyecektir elbet. 1000 lira falan indirim yaptırsam gelir 9000'e taksit falan filan oldu 10 bin satarken her türlü kaara geçeceğim.
Hocam şimdi anneme söyledim durumu bir deneyeyim istersen diye, bana doğum günü hediyesi olarak elden taksitli PS5 aldı ama kredi kartı hala boşta ikisini birden ödeyince aylık 7 lira falan yapıyor toplam. Bana diyecekki daha yeni PS5 aldık ne istiyorsun daha.
Hocam şu yukarıda attığım Trabzon'da olan ilan çok iyi hızlı satılsında isteyecektir elbet. 1000 lira falan indirim yaptırsam gelir 9000'e taksit falan filan oldu 10 bin satarken her türlü kaara geçeceğim.
Annem haklı ama çok ucuza bulmuşuz bir fırsat gibi dediğiniz şekilde ülkede bu kadar yüceltilen giriş seviyesi bir direksiyon seti satarken neden gitmesin? seneler önce bu fiyattaydı bu set. İzmirde oturuyorum nasıl test ettirebilirim acaba?
Annem haklı ama çok ucuza bulmuşuz bir fırsat gibi dediğiniz şekilde ülkede bu kadar yüceltilen giriş seviyesi bir direksiyon seti satarken neden gitmesin? Seneler önce bu fiyattaydı bu set. İzmir'de oturuyorum nasıl test ettirebilirim acaba?
2025 yılında şahsen dişli motorlu direksiyonlara 10 binin üzerinde para vermem. Zamanında DFGT'de G29 ve hatta Thrustmaster T248'de kullandım ama Direct Drive başka bir seviye. Zaten G29'un sıfırları neredeyse Moza R3 ile aynı fiyata satılıyor. Sırf vites eklentisi olduğu için bizim ETS'ci tayfa tercih ediyor ama dişlinin o kötü hissiyatı oyuncak gibi hissettiriyor. Ayrıca tak tuk sesler de cabası. Açıkçası ben PXN'in VD serilerinin beklenmesi taraftarıyım. Tüm incelemelerde çok iyi oldukları söylenmiş. VD serisi beklenmezse de 16k'ya eski PXN V10'un Direct Drivelı Pro modeli var EUAS satıcısında. PXN'e güvenmem diyen olursa da parayı Moza R3'e ayırsın. 15 binden fazla verip Direct Drive olmayan direksiyon almak pahalı bir oyuncak almaktan farksız şuan. Halen neden Logitech'in bu pahalı oyuncakları öneriliyor anlamıyorum.
2025 yılında şahsen dişli motorlu direksiyonlara 10 binin üzerinde para vermem. Zamanında DFGT'de G29 ve hatta Thrustmaster T248'de kullandım ama Direct Drive başka bir seviye. Zaten G29'un sıfırları neredeyse Moza R3 ile aynı fiyata satılıyor. Sırf vites eklentisi olduğu için bizim ETS'ci tayfa tercih ediyor ama dişlinin o kötü hissiyatı oyuncak gibi hissettiriyor. Ayrıca tak tuk sesler de cabası. Açıkçası ben PXN'in VD serilerinin beklenmesi taraftarıyım. Tüm incelemelerde çok iyi oldukları söylenmiş. VD serisi beklenmezse de 16k'ya eski PXN V10'un Direct Drivelı Pro modeli var EUAS satıcısında. PXN'e güvenmem diyen olursa da parayı Moza R3'e ayırsın. 15 binden fazla verip Direct Drive olmayan direksiyon almak pahalı bir oyuncak almaktan farksız şuan. Halen neden Logitech'in bu pahalı oyuncakları öneriliyor anlamıyorum.
Evet size katılıyorum bu devirde dişlilere sahip bir direksiyona 10 binin üzerinde para vermek biraz saçmalık. Attığım ilandaki fiyata alınır mı sizce?
Evet size katılıyorum bu devirde dişlilere sahip bir direksiyona 10 binin üzerinde para vermek biraz saçmalık. Attığım ilandaki fiyata alınır mı sizce?
Hocam karşı taraftan yazılımı ile ölü bölge yaptığı bir test isteyebilir siniz (direksiyon ve pedallar), ETS 2 tarzı bir oyunda vites geçişlerinde bir sıkıtı var mı, tuşların hepsi çalışıyor mu bunları test ettiği video isteyebilir siniz.
Fiyat uygun ama ben dişli direksiyon almam. Herkes bir heves alıyor 3-4 kez kullanıp oyuncak hissi verdiğini anlayınca satmaya çalışıyor. Direct Drive alınamıyorsa en azında Thrustmaster'ın Hybird ve Kayışlı modellerine bakılmalı.
Kredi kartımda yer açıldığı gibi direct drive olan bu modeli alacağım.
pxn V10 Pro PS5 Oyun Direksiyon Seti 3.2 NM Kuvvetli Geri Bildirim Doğrudan Tahrikli Yarış Direksiyonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
En kötü Direct Drive en kaliteli dişli modelden iyidir!