G29 alınır mı?

Bütçe
25000

Ya benim ilk direksiyon seti deneyimim olacak ya, G923'ten mi başlasam diye düşünüyorum. Cidden yemiyor çünkü 30-35k vermek ilk direksiyon setime.

Ya benim ilk direksiyon seti deneyimim olacak ya, G923'ten mi başlasam diye düşünüyorum. Cidden yemiyor çünkü 30-35k vermek ilk direksiyon setime.

Çok da bir profesyonellik düşünmüyorum zevk amaçlı alacağım zaten.

Hocam zaten profesyonellik düşünenlere bu fiyat aralığında ürünler önermiyorlar ) en azından 9-10 Nm üzeri güç geri bildirimi olan direksiyonlar öneriyorlar. G29/G923 alıp en fazla 1 ay kullanacaksınız emin olun. O tak tuk seslerinden yapay güç geri bildiriminden dolayı verdiğiniz paraya acırsınız.

PXN V10 Pro'yu forumda ilk alıp kullanan @Chaple arkadaşımız. İsterseniz sorularınız varsa cevaplar diye düşünüyorum.

Konusu da burada.

Yine de PXN'e güvenmiyorsanız gidin Moza alın ama kesinlikle G29 ve türevlerini almayın

Kral Pxn'ye de güvenemedim Moza'ya da güvenemedim ben T300RS düşünüyorum. Öyle çok önemsemiyorumda nm yi falan. Hilmi şahin abimde onu kullanıyor uzun zamandır izlerim kendisini.

Kral Pxn'ye de güvenemedim Moza'ya da güvenemedim ben T300RS düşünüyorum. Öyle çok önemsemiyorumda nm yi falan. Hilmi şahin abimde onu kullanıyor uzun zamandır izlerim kendisini.
Hilmi Moza'nın kamyon direksiyonlu modelini de kullanıyordu ama siz bilirsiniz Hayırlı olsun ne diyelim. 2. El almayın bari triger kayışı erimiş olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…