G29 alınır mı?

Doğrudur hocam ama evde rahat rahat oynamakla o kaos gibi internet ortamında oynamak var. Ben şahsen yılda 1 kez belki giderim belki gitmem internet kafeye.
Ya 2. el tercih etmek istese arkadaş anlarım ama o bahsettiği satıcıda 16.500 lira,bence fazla bir miktar.

Doğrudur hocam ama evde rahat rahat oynamakla o kaos gibi internet ortamında oynamak var. Ben şahsen yılda 1 kez belki giderim belki gitmem internet kafeye.
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle ETS tarzı chill oyunlar oynanacaksa internet cafe ne direksiyon seti deneyimini tam olarak yansıtır ne de oyundan zevk alırsın.

Hocam siz aktif olarak kullanmaya devam ediyorsunuz diye tüm kullanıcılar aynı deneyimi yaşamıyor. G29 yaklaşık 10 yıl önceki dişli teknoloji ile yapılmış bir alet. Dişli sesi, direksiyon ortasında boşluk hissi, FFB kaybı ve gerçekçi olmayan FFB, sorunlu shifter gibi gibi çok eksikleri var. 2025 yılında 10 bin TL'den fazla etmemesi gereken bir ürün.

Direct Drive'ın ne olduğunu da uzun uzun anlatmayayım burada rehber mevcut.

Hocam V10Pro alacağım sanırım tavsiyeniz için teşekkürler.

Yok zaten G29'u tavsiye ettiğim için değil G29 deneyimimi paylaşmak için belirttim. Bilgi için teşekkürler.

Hocam V10Pro alacağım sanırım tavsiyeniz için teşekkürler.
Hayırlısı olsun hocam. Konuları okuduysan arkadaşların geri bildirimleri ortada. Ayrıca videolu incelemeler istersen de Youtube'da V10 Pro/Ultra olarak bir hayli inceleme var. Yeni bir model olduğu için ve halen G29'dan başka direksiyon seti bilinmediği için insanlar şüpheyle yaklaşabilir ama paranızın hakkını alacağınız ürün V10 Pro'dur.

Kesinlikle katılıyorum. Özellikle ETS tarzı chill oyunlar oynanacaksa internet cafe ne direksiyon seti deneyimini tam olarak yansıtır ne de oyundan zevk alırsın.
Bİlmiyorum ya,beni rahatsız etmiyor takıyorum kulaklığımı bir çay söylüyorum masaya bir elimde tesbih aheste aheste oynuyorum,2000+km teslimat yaptığımı bilirim internet cafede ama tercih meselesi.

Bİlmiyorum ya,beni rahatsız etmiyor takıyorum kulaklığımı bir çay söylüyorum masaya bir elimde tesbih aheste aheste oynuyorum,2000+km teslimat yaptığımı bilirim internet cafede ama tercih meselesi.
O harcadığınız paraya direksiyonun kendisini almıştınız

Hocam güvenilir bir satıcı bulabilir misiniz çok satıcı yok sanırım.

Hocam güvenilir bir satıcı bulabilir misiniz çok satıcı yok sanırım.
Hocam resmi İthalatçısı EUAS Teknoloji. Ben yerlerine de gittim Edirnekapı tarafında showroomları da var. İstanbul'daysanız gidip deneyip daha sonra Hepsiburada üzerinden de alabilirsiniz. Alan arkadaşlar da buradan aldı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…