JustEmin_1 Yoctopat Katılım 21 Ekim 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:34 #21 AdvocateD dedi: Hocam resmi ithalatçısı euas teknoloji. Ben yerlerine de gittim edirnekapı tarafında showroomları da var. İstanbul'daysanız gidip deneyip daha sonra Hepsiburada üzerinden de alabilirsiniz. Alan arkadaşlar da buradan aldı zaten. https://www.hepsiburada.com/v10-pro-ps5-oyun-direksiyon-seti-3-2-nm-kuvvetli-geri-bildirim-dogrudan-tahrikli-yaris-direksiyonu-pc-ps4-xbox-uyumlu-pm-HBC000092C9SA Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler.
AdvocateD dedi: Hocam resmi ithalatçısı euas teknoloji. Ben yerlerine de gittim edirnekapı tarafında showroomları da var. İstanbul'daysanız gidip deneyip daha sonra Hepsiburada üzerinden de alabilirsiniz. Alan arkadaşlar da buradan aldı zaten. https://www.hepsiburada.com/v10-pro-ps5-oyun-direksiyon-seti-3-2-nm-kuvvetli-geri-bildirim-dogrudan-tahrikli-yaris-direksiyonu-pc-ps4-xbox-uyumlu-pm-HBC000092C9SA Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler.
AdvocateD Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:35 #22 Aceleniz yoksa ve 20-25K arası bütçeniz varsa ben bu ürünü bekliyorum siz de bekleyebilirsiniz. PXN VD4 Bundle 4NM Direct Drive Direksiyon Seti PC Fiyat PXN VD4 Bundle 4NM Direct Drive Direksiyon Seti PC uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com Bütçemi aşar diyorsanız V10 Pro hayırlı olsun @SocialRtx hocam direksiyonla aranız nasıl arkadaşımıza güncel deneyimlerinizi aktarabilir misiniz Şu videodaki sese kim katlanmak ister? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: Dün 18:41
Aceleniz yoksa ve 20-25K arası bütçeniz varsa ben bu ürünü bekliyorum siz de bekleyebilirsiniz. PXN VD4 Bundle 4NM Direct Drive Direksiyon Seti PC Fiyat PXN VD4 Bundle 4NM Direct Drive Direksiyon Seti PC uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com Bütçemi aşar diyorsanız V10 Pro hayırlı olsun @SocialRtx hocam direksiyonla aranız nasıl arkadaşımıza güncel deneyimlerinizi aktarabilir misiniz Şu videodaki sese kim katlanmak ister? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et