Dogank Hectopat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 115 8 Eylül 2020 #1 G29 almayı düşünüyorum. Ama şu an fiyatlar çok uçuk durumda. Yılbaşında fiyatı düşer mi? Düşerse ne kadar düşer?
G29 almayı düşünüyorum. Ama şu an fiyatlar çok uçuk durumda. Yılbaşında fiyatı düşer mi? Düşerse ne kadar düşer?
Kaptan.S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #2 Logitech yeni direksiyonları çıkacak gibi belki o zaman fiyati düşebilir ama çıkmazsa G29 fiyati düşmez diye düşünüyorum çünkü karantida döneminden önce ucuzdu karantinada sonra fiyatlar uçtu.
Logitech yeni direksiyonları çıkacak gibi belki o zaman fiyati düşebilir ama çıkmazsa G29 fiyati düşmez diye düşünüyorum çünkü karantida döneminden önce ucuzdu karantinada sonra fiyatlar uçtu.
Alte Mariner Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.312 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #3 Bu sorunun cevabı ekonomiyle, ₺'nin değeri ile alakalı. Dolayısıyla sanmıyorum; hatta artacağını düşünüyorum.
Bu sorunun cevabı ekonomiyle, ₺'nin değeri ile alakalı. Dolayısıyla sanmıyorum; hatta artacağını düşünüyorum.