G29 almaya değer mi?

• Konuyu başlatan pcg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 81

pcg

Zeptopat
Daha fazla  
Yeni bir direksiyon seti alacağım. Sizce G29 almaya değer mi ya da daha fiyat performans olan daha az kronik sorunu olan bir direksiyon önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

G29 için konu açmaya değer mi? Çok uzağa gitmeye gerek yok Oyun Kolu ve Direksiyon Seti konusunda bir göz gezdirince almanız gereken model hemen gözünüze çarpacaktır.

Bütçeni ne olursa olsun, PXN V10 Pro için yükseltmeni öneririm. G29 oyuncak hissiyatı veriyor. Hevesini bile alamadan sıkılırsın.

G29 için konu açmaya değer mi? Çok uzağa gitmeye gerek yok oyun kolu ve direksiyon seti konusunda bir göz gezdirince almanız gereken model hemen gözünüze çarpacaktır.

Herhangi bir model gözüme çarpmadı.

@pcg, PXN V10 Pro.

@pcg, PXN V10 Pro Direct Drive direksiyon. Dişli sistemi bulunmuyor. Dişli sistemler hiç iyi değiller artık. G29'dan kat kat daha iyi bir direksiyon.

Pedal ve vites arasında vay dedirtecek bir fark hissedemedim ama direksiyonun hissi gerçek araba hissiyatına yakın. Yoğunluktan dolayı 1 2 saat anca test edebildim, diğer oyunlarda da test edip yine buraya yazarım. Ayrıca dediğim gibi pedalları sabitlemeden kullanmak neredeyse imkansız, bu yüzden adam akıllı test edemedim çünkü sürekli kayıp duruyor. Abartı olmasın ama bunun hissiyatı böyleyse üst modellerin kim bilir nasıldır diyorum kendi kendime, belki de ilk defa Direct Drive kullandığımdan bana çok hoş geldi.

@Ac

Hocam direksiyonun bağlantılarını yaptım BeamNG girecektim fakat ışık yanıyor direksiyon kendini ortalıyor ve 2 3 saniye sonra tık diye kendi kendine kapanıyor neden oluyor bu?

Bölümde bir kaç sayfa dolaşsanız V10 Pro ile ilgili tonlarca konu var. Kullanıcı yorumları da yukarıdaki gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı