G29 Construction Simulator'da çok sert

Arkadaşlar Construction Simulator oyununda G29 direksiyon seti araç, kepçe ve kamyon kullanırken çok sert. Tek elle manevra yapamıyorum kepçeyi kullanırken. YouTube'da kısa video paylaşan kişilere baktım da bayağı rahat dönüyor. Yay merkezleme gücü falan sıfırda. O ayarlarda sorun yok.

Sebebi ve çözümü nedir?

Oyunun ayarlarında ben öyle bir ayar bulamadım. Siz yerini biliyorsanız söyleyin vallahi can sıkıcı bir durum.

Hocam ben de aynı durumdan muzdaribim. Oyuna göre ayarlıyorum ancak. Assetto Corsa'da oyun içi ayarı var öyle yumuşatıyorum direksiyonu. Yazılım üzerinden direksiyon yumuşamıyor ve internette ayarını bulamadım. Gerçek araba direksiyonuna göre 3 kat daha sert saçma bir şekilde :D

Hocam ben de aynı durumdan muzdaribim. Oyuna göre ayarlıyorum ancak. Assetto Corsa'da oyun içi ayarı var öyle yumuşatıyorum direksiyonu. Yazılım üzerinden direksiyon yumuşamıyor ve internette ayarını bulamadım. Gerçek araba direksiyonuna göre 3 kat daha sert saçma bir şekilde :D
Kral valla youtube da kısa videolar izledim onlar da çok rahat dönüyor. Ben anlayamadım nerede hata yapıyoruz.

Kral vallahi YouTube'da kısa videolar izledim onlar da çok rahat dönüyor. Ben anlayamadım nerede hata yapıyoruz.

Felaket kötü bir yazılımı var G29'un. Yay ayarı hiçbir işe yaramıyor. Çok araştırdım ama bulamadım. Forza ve asetto oynayın hocam orada oyun içi sertlik ayarı var.

Ben şöyle bir çözüm buldum, yazılım buga girmiş resmen. ETS 2 oyununu açınca direksiyon yumuşadı ve o oyunu kapatıp Construction Simulatör' e girdim. Şimdilik bu şekilde oynuyorum. Ama yazılımda bir sorun olduğu doğru.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı