G29 direksiyon düzgün çalıştığı nasıl anlaşılır?

Mehmet Avci

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Serbest
Herkese merhaba. 1 ay önce satın 2.el satın almış olduğum G29 marka Logitech direksiyonum var. Üründen memnunum ama ürünümün FFB iyi çalışıyor mu emin değilim. Defalarca Assetto Corsa. FH4 gibi oyunlar da denedim hep sağa sola çarpıyorum vs direksiyon resmen beni kontrol ediyor. Durum herkesde aynı mı çok merak ediyorum. Teşekkürler.

@BilgisayarKurdu hocam başka konularda elinizden 10'a kadar G29 geçti yazmışsınız. En iyi siz anlarsınız gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ilk defa bu tip bir direksiyon kullanıyorsan; gerçekleştirdiğin konfigürasyonlar dahilinde seni yönetmesi anormal değil. Çarpışmalarda çok sert tepkiler verebilir, normaldir.

ETS2 gibi tır oyunlarında bile yaptığın ayarlara bağlı olarak çarpışma anında sert sağ sol dönüş aksiyonları sergileyebilir.

Hatta haz alacağın konfigürasyonu keşfetmen 1 haftanı bile alabilir. Her oyunun kendine has özel hissettiren, "İşte bu" dediğin konfigürasyonu vardır. Biraz deneme yanılma yolu ile yapmalısın.

Cevabın için teşekkür ederim. Ben sadece emin olmak istiyorum direksiyonda sorun var mı yok mu? Dişilerde herhangi bir sorun var mı yok mu? Müsaitseniz size Discord'dan videosunu atabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…