EnesDemir06
Hectopat
Daha fazla
Videoda olduğu gibi kalibre ederken sessiz ve düzgün toparlamasına dikkat et. Tüm bağlı parçalar uygulamasında da görünür. Tuşları ve pedalı uygulamasında da kontrol edebilirsin. Simidin mavi boyalı şerit hala mavi kalabilmişse zaten pek kullanılmamıştır.
Sıfır ile 2 el piyasası arasında ciddi fark varsa 2 el mantıklı olabilir.Sizce sıfır alınır mı?
Sıfır ile 2 el piyasası arasında ciddi fark varsa 2 el mantıklı olabilir.
Sesi normal. Mutlaka deneyip kontrol et.
Sola dönerken cızırtı gibi bir ses var o direksiyondan geliyorsa ne kadar normal bilemedim.Reis vaktin varsa bir tane direksiyon beğendim ama sesi bununki gibi güzel gelmiyor atsam baksan nasıl olur?
Reis bu yüklediğim videodaki set alınır mı? 3 aylık ürün.
Reis bu videodaki açılış direksiyon için iyi midir?
Garanti belgesi ve kitapçıkları kutudan çıkar. Fatura kısmı doğrudur. E fatura olarak alınabilir. Garanti belgesi servislik bir durumda sorun olur mu bilemem. Deneyimim olmadığı için bu konuda kesin konuşamam. @ProBurak dediği gibi sol dönüşte tiz bir ses çıkarıyor. Direksiyon tam sabitlenmemiş ya da mandallar titreşim yapabilir. Dediğim gibi görmeden, kontrol etmeden ürün alma.Hocam alacağım arkadaşa kutu içerisinden fatura veya garanti belgesi çıkmamış ama internet üzerinden e- faturası mevcut ürün mart 2023 de alınmış e-fatura garanti yerine geçer mi?
Garanti belgesi ve kitapçıkları kutudan çıkar. Fatura kısmı doğrudur. E fatura olarak alınabilir. Garanti belgesi servislik bir durumda sorun olur mu bilemem. Deneyimim olmadığı için bu konuda kesin konuşamam. @ProBurak dediği gibi sol dönüşte tiz bir ses çıkarıyor. Direksiyon tam sabitlenmemiş ya da mandallar titreşim yapabilir. Dediğim gibi görmeden, kontrol etmeden ürün alma.
Sola dönerken cızırtı gibi bir ses var o direksiyondan geliyorsa ne kadar normal bilemedim.
Sola dönerken cızırtı gibi bir ses var o direksiyondan geliyorsa ne kadar normal bilemedim.
Garanti belgesi ve kitapçıkları kutudan çıkar. Fatura kısmı doğrudur. E fatura olarak alınabilir. Garanti belgesi servislik bir durumda sorun olur mu bilemem. Deneyimim olmadığı için bu konuda kesin konuşamam. @ProBurak dediği gibi sol dönüşte tiz bir ses çıkarıyor. Direksiyon tam sabitlenmemiş ya da mandallar titreşim yapabilir. Dediğim gibi görmeden, kontrol etmeden ürün alma.
Hocam şimdi birkaç kişiyle görüştüğümdeki videolara baktım onlardada sola dönerkenki anda farklı farklı ses çıkıyor çok kararsız kaldımGaranti belgesi ve kitapçıkları kutudan çıkar. Fatura kısmı doğrudur. E fatura olarak alınabilir. Garanti belgesi servislik bir durumda sorun olur mu bilemem. Deneyimim olmadığı için bu konuda kesin konuşamam. @ProBurak dediği gibi sol dönüşte tiz bir ses çıkarıyor. Direksiyon tam sabitlenmemiş ya da mandallar titreşim yapabilir. Dediğim gibi görmeden, kontrol etmeden ürün alma.