G29 direksiyon seti nereden alınmalı?

etooo124

Centipat
Daha fazla  
0 G29 direksiyon seti alacağım. Nereden almalıyım? İnternette 16,17 civarı shifterli istiyorum. Nereden almalıyım? Amazon'da falan da var.

Siz de sıfır almaya heves etmişsiniz ama aşırı düzeyde kullanmayacaksanız ikinci el almanız her türlü kazancınız olur.

0 G29 direksiyon seti alacağım. Nereden almalıyım? İnternette 16,17 civarı shifterli istiyorum. Nereden almalıyım? Amazon'da falan da var.

0 almayın kazık fiyatlara satıyolar mümkünse 2. el alın.

Siz de sıfır almaya heves etmişsiniz ama aşırı düzeyde kullanmayacaksanız ikinci el almanız her türlü kazancınız olur.

Peşin fiyatına 9 taksit veriyorlar o yüzden 0 almayı düşünüyorum aktif olarak kulanacağım.

Peşin fiyatına 9 taksit veriyorlar o yüzden 0 almayı düşünüyorum aktif olarak kulanacağım.

Hocam dolap gibi 2. el yerlerden bakarsanız orada da taksit oluyor 6 ay taksit fırsatı oluyor hem daha ucuza geliyor

Tabii karar sizin ben gene de 0 alacağım diyorsanız siz bilirsiniz.

Hiç bir türlü alınmamalı mesela

Pahalı hocam, 10'a bulursunuz.

8bine bir tane buldum dolapdan adam PttAVM üzerinden güvenli ödeme ile alın diyor bildiğim PTT AVM Hepsiburada gibi bir yer güvenilir midir sizce. bu konuda dolandırıcı olduklarından bahsetmiş sizlerin düşüncesi nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…