G29 direksiyonu yanar mı?

Makaleler
8
Merhaba.
G29 + shifter direksiyon seti sipariş verdim, konunun amacı iyidir kötüdür değil.
G29, Amerikan fiş ile geliyor, o sebepten ötürü kaliteli olduğunu düşündüğüm bir priz dönüştürücü satın aldım.

Ancak bu ürün voltajı çevirmiyormuş, şimdi Amerika 110 volt kullanıyor biz 220 volt kullanıyoruz, acaba bu ürünü kullansam direksiyon setim yanar mı? Nasıl bir dönüştürücü almalıyım da güvenli kullanabilirim.

Yanar. Neden amerikan prizle geliyor ithalatçı garantili mi aldınız?

Son düzenleme:
Bende Japonya'dan getirilmiş G29 var alırken yanında Avrupa tipi dönüştürücü verdiler 1.5 yıl oldu aldığımdan beri şimdiye kadar bir şey olmadı.

Yanma ihtimali var ise bende voltaj çeviri alabilirim konuya pek hakim değilim ya dönüştürücü hallediyor ya da şanslıyım

Hocam siz kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla, direksiyonun adaptörünün fotoğrafını atar mısınız?
Orijinal direksiyon adaptöründen bahsediyorum, üstünde yer alan etikette yazar kaç volt ile çalıştığı, eğer 100-240 volt arası yazıyorsa yanmaz, atarsanız hem benim aklımdaki soru işaretleride gitmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…